RIBE : Osob koja se NE IZDAJE i kojoj možete SLEPO VEROVATI!

RIBE : Osob koja se NE IZDAJE i kojoj možete SLEPO VEROVATI!

September 2, 2021 Aus Von Jovana

Oduvek je prastanje bilo odluka samo velikih ljudi, a ribe su zaista veliki ljudi.

Zaista je potrebno vreme kako bi se neko izborio za ribu. Za to je potrebno mnogo truda i borbe, medjutim, ribe su svega toga vredne. A da je to tako najbolje znaju one osobe koje ih imaju kraj sebe.

Upravo je nesto posebno i neverovatno imati ribu kraj sebe. Imati ribu kraj sebe znaci imati osobu na koju se u svkaom trenutku mozes osloniti. Uvek su tu ribe za svoje voljene osobe i one im zaista na razne nacine pomazu. One im pomazu, a da pri tome nista ne zele da dobiju zauzvrat.

Sve sto ribe cine, one cine zbog svoje velike dobrote, a one ne cine aposlutno nista kako bi za to bile nagradjene. Nikada ribama nije bila potrebna nagrada za njihovu dobrotu.

Njima je najveca nagrada to kada uspeju nekoj osobi da omoguce srecu. Malo dobrih ljuidi postoji u vremenu u kojem zivimo, ali ce dobri ljudi postojati na ovom svetu sve dok budu postojale ribe.

Zaista se moze napisati jako opsirna knjiga o dobroti riba. To se moze uciniti i veliko je pitanje da li bi to bilo dovoljno kako bi se opisalo sve ono sto ribe predstavljaju. Jednostavno su ribe posebna i nezna bica. Ribe su najbolji ljudi, a to najbolje znaju one osobe koje ih imaju kraj sebe.

Seiten: 1 2