Ribe: Ostaju uz voljene osobe do samoga kraja – One su uvek tu!

Ribe: Ostaju uz voljene osobe do samoga kraja – One su uvek tu!

6 Jula, 2019 Off By Pleomax993

Mnogi ljudi su uz svoje drage osobe samo onda kada je dobro. Mnoge osobe su uz svoje drage osobe samo kako bi podelile srecu sa njima, ali to za ribe ne vazi. Ribe su zapravo najvise uz voljene osobe onda kada je najteze i one ne odlaze od voljenih osoba…

 

Da bi ribe otisle od neke osobe treba da se desi pravo cudo. One ne odlaze od voljenih osoba onda kada se pojavi prvi problem nego one svoju vernost i pouzdanost najvise pokazuju onda kada je najteze. Ribe nisu kao drugi ljudi. Njih krase brojni ljudski kvaliteti i zbog toga se one nikada ne druze ni sa kim iz koristi. Ribe su osobe koje su uvek tu kako bi pomogle svojim dragim osobama, a one veoma cesto ne zele da prihvate pomoc dragih osoba onda kada im je potrebna.

Najveci problem riba, a ujedno i razlog zbog kojeg su one tuzne jeste nista drugo nego to sto one nikada nisu umele da pokazu sebicnost. Oduvek su one svima pomogale i na njih je se svaka draga osoba mogla osloniti, ali one nikada nisu zelele da opterecuju drage osobe sa svojim problemima i zbog toga su se sa problemima borile potpuno same.

Prioritet broj jedan riba je svakako sreca voljenih osoba. One samo zele da omoguce srecu voljenim osobama, a nije im vazno kako ce njima biti. Ribe prosto sve cine zarad srece drugih ljudi, ali to uspevaju da cine na sopstvenu srecu. Medjutim, ono sto je takodje cinjenica jeste da je ribama mnogo vise stalo do srece dragih osoba nego do sopstvene.

Jesu ribe nezne i emotivne u to nema dileme. Isto tako nema dileme da su ribe osobe cije je srce ”meko poput svile”, ali su ribe i pored toga nista drugo nego pravi heroji.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2