RIBE  PRASTAJU, jer  znaju da je LJUDSKI GRESITI i OPROSTITI!

RIBE PRASTAJU, jer znaju da je LJUDSKI GRESITI i OPROSTITI!

23 Januara, 2020 Off By DEA

RIBE

Osoba rodjena u ovom znaku zna  iskreno da voli. Ona je neko ko   zivi za emocije i ko nikad i ni u kom slucaju nece odustati od onog sto zeli.

Moramo da kazemo da je osoba rodjena u znaku ribe iskrena i da je ona neko ko ce vas voleti    svim srcem. Bice vam podrska i oslonac i vase rame za  plakanje i jos mnogo toga. Samo je veoma vazno da nikad ne odustajete od   nje zato sto ona itekako  ume da ceni kad je neko voli i kad je neko  uz nju. Ribe odlicno znaju sta  zele i mozemo cak da kazemo da je ovo  neko ko ce vam biti oslonac   i rame za  plakanje bas uvek i u svakom slucaju.

Nemojte  misliti da je   riba neko ko je naivan samo zato sto je mirna. Ona je   zapravo veoma pametna ali je stvar    u tome sto nema potrebu da svima prica  ili da se bilo kome dokazuje.

Kada pricamo o  zeni rodjenoj u ovom znaku prvo moramo da kazemo da je ovo dama koja je stvorena da bude voljena.

Ljubav, odnosno emocija, ovoj je zeni na prvom mestu. Ona vise od icega zeli da pronadje svoj srodnu  dusu. Nekog ko ce je voleti i biti joj oslonac i rame   plakanje ali   i jos mnogo toga.

Moramo da kazemo da ne postoji ono  sto jedna riba nije u stanju da ucini kada joj je do neceg stalo. Itekako ume da voli i da bude oslonac i rame za   plakanje. I da bas onda kad je tesko  bude jaka, jer zna odlicno da   zivot nije lak.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2