RIBE šta vam poručuje mesec OKTOBAR!

LJUBAV

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOSPKOM ZNAKU, A ZAUZETE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskopskom znaku, a zauzete su će biti glavne kada su u pitanju svađe. Jednostavno šta god lođe bude se dešavalo u vezi, aposlutno vi ćete biti inicijatori. I vi ćete zaista početi da radite u ovom mesecu stvari koje nikada niste u životu radili. Generalno kada vi sednete sami sa sobom i razmislite i vama neke stvari kod vas samih neće biti jasne. Ali isto tako vi to nećete nešto preterano menjati, jer jednostavno nećete želeti da utičete na to. I ako ćete pored toga što ste i vi svesni, stalno dobijati kritike od partnera sa kojim ste. I to je zaista stvar koja vas treba da usmeri na neke stvari. Nemojte tako neozbiljno da shvatate neke stvari. Kao što su te kada vas upute u neke stvari što im smetaju.

Zaista treba da budete uvereni u svakom momentu da ste osoba koja će generalno gledano zaista da vodi računa o mnogim stvarima. Treba da budete uvereni u svakom mogućem momentu da ćete takvim ponašanjem totalno partnera udaljiti od sebe. I to je nešto što može da ekalira itekako negativno po vašu vezu. Te stvari treba da budete svesni. Jer jednostavno gledano generalno treba da se usresredite pre svega na sebe i da radite na sebi. To je stvar koja je i više nego bitna u ovoj celokupnoj priči. Tako da zaista treba da u svakom smislu te reči da se ponašate realno i primereno.

OSOBE KOJE SU ROĐENE U OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU, A SLOBODNE SU

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku jesu osobe koje zaista neće moći da krenu dalje. Pre svega zato što su to osobe koje nisu rasčistile sa svojom prošlošću. I to je stvar koja će njih itekako da degradira u životu. Pre svega vi treba da buete svesni činjenice da je krajnje vreme da rešite sa svojom poršlošću. Jer pre svega jedna je istina. A to je da vi nikako nećete moći da nastavite dalje ukoliko ne rešite baš ove stvari u svom životu. Tako da ovih stvari treba da budete i više nego svesni.

Nastavak teksta na sledećoj strani…