Ribe, Vaga, Strelac i Vodolija – Po 5 PRAVIH ISTINA o ovim znacima!

Ribe, Vaga, Strelac i Vodolija – Po 5 PRAVIH ISTINA o ovim znacima!

August 4, 2018 Off By Pleomax993

Misljenja su veoma cesto razlicita o pojedinim znacima horoskopa, a mi vam ovoga puta donosimo pravu istinu o pripadnicima znaka Ribe, Vage, Strelca i Vodolije…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

 5 PRAVIH ISTINA o RIBAMA :

1. Ribe su osobe koje su veoma emotivne, ali ribe su isto tako osobe koje svoja osecanja znaju da kontrolisu, nikada ribe ne dozvoljavaju da njihova osecanja vide oni losi ljudi, oni ljudi koje usrecuje tudja tuga.

2. Ribe su osobe koje mnogo toga mogu da oproste, ali ribe ne mogu da oproste laz, niko ne treba da laze ribe, jer ribe laz nikada ne mogu oprostiti niti jednoj osobi ma koliko da one volele tu osobu.

3. Ribe su osobe koje nikada sebi ne dopustaju da sude drugim ljudima, ono sto karakterise ribe jeste upravo njihovo veliko razumevanje, sve ribe mogu da razumeju.

4. Ribe nikada ne napustaju svoje drage osobe, vernost je nesto sto karakterise ribe i ribe su poznate po svojoj vernosti.

5. Ribe su za dobre ljude spremne da ucine sve, ali isto tako su ribe spremne da onim losim ljudima uzvrate bas onako kako su i zasluzili, sve je kod riba pravedno i kompromisi kod riba ne postoje kada je pravda u pitanju.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3