Rimski horoskop je jedan od najstarijih oblika astrologije koji se temelji na rimskim bogovima i mitologiji.

Rimski horoskop je jedan od najstarijih oblika astrologije koji se temelji na rimskim bogovima i mitologiji.

September 14, 2023 Off By luca

Rimski horoskop je jedan od najstarijih oblika astrologije koji se temelji na rimskim bogovima i mitologiji. Evo pregleda Rimskog horoskopa za sve znakove:

Ovan (Martius):

 

Ovaj znak je povezan s bogom rata Marsom. Ovnovi su hrabri, energični i strastveni. U ovom mjesecu, Ovnovi će biti puni energije i motivacije za postizanje svojih ciljeva. Važno je da kanalizirate svoju energiju na produktivan način i da se ne rasipate. Budite hrabri i samouvjereni u svojim odlukama.

Bik (Aprilis):

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Bikovi su povezani s boginjom plodnosti i ljubavi Venerom. Ovaj mjesec će biti povoljan za Bikove u ljubavi i odnosima. Možete se osjećati posebno privlačno i romantično. Financijska situacija će se također poboljšati, stoga iskoristite prilike koje vam se pružaju. Budite strpljivi i nježni prema partneru.

Blizanci (Maius):

 

Blizanci su povezani s bogom trgovine i komunikacije Merkurom. U ovom mjesecu, Blizanci će biti vrlo komunikativni i društveni. Imat ćete mnogo prilika za povezivanje s drugima i izražavanje svojih ideja. Važno je da ostanete fokusirani i organizirani kako biste iskoristili sve mogućnosti koje vam se pružaju.

Rak (Junius):

 

Rakovi su povezani s boginjom Mjesecom. U ovom mjesecu, Rakovi će biti vrlo osjetljivi i intuitivni. Važno je da se brinete o svom emocionalnom zdravlju i dobrobiti. Budite pažljivi prema svojim osjećajima i potrebama. U ljubavi, budite otvoreni i iskreni prema partneru.

Lav (Julius):

 

Lavovi su povezani s bogom Sunca Apolonom. U ovom mjesecu, Lavovi će biti puni samopouzdanja i energije. Imat ćete mnogo prilika za postizanje uspjeha na poslu i u karijeri. Važno je da se usredotočite na svoje ciljeve i da se ne rasipate. Budite hrabri i samouvjereni u svojim odlukama.

Djevica (Augustus):

 

Djevice su povezane s boginjom poljoprivrede Ceres. U ovom mjesecu, Djevice će biti vrlo praktične i organizirane. Imat ćete mnogo prilika za postizanje uspjeha na poslu i u financijama. Važno je da ostanete fokusirani i da se ne rasipate. Budite strpljivi i nježni prema partneru.

Vaga (September):

 

Vage su povezane s boginjom pravde i ravnoteže Venerom. U ovom mjesecu, Vage će biti vrlo harmonične i društvene. Imat ćete mnogo prilika za povezivanje s drugima i izražavanje svoje kreativnosti. Važno je da ostanete uravnoteženi i da se ne rasipate. Budite pažljivi prema partneru i pokažite im svoju podršku.

NASTAVAK NA SLEDECOJ STRANICI

Seiten: 1 2