RIMSKI HOROSKOP ovim znacima predviđa  mnogo tuge i slomljeno srce tokom aprila.

RIMSKI HOROSKOP ovim znacima predviđa mnogo tuge i slomljeno srce tokom aprila.

März 28, 2022 Aus Von luca
RIMSKI HOROSKOP ovim znacima predviđa MNOGO SUZA i SLOMLJENO SRCE U APRILU! APRIL je nekima mjesec uživanja i sreće, dok nekima donosi slomljeno srce i mnogo suza. Ukoliko ste među drugima, potrebno je da budete strpljivi dok čekate sreću.

 


ZEUS (OVAN)

Dragi naši, nažalost RIMSKI HOROSKOP Vam ne sprema divne trenutke. Naprotiv, imaćete veće nesuglasice sa voljenom osobom. Zbog njih, doćiće do većih svađa i samim tim do raskida tokom APRIL-a. Osjećaćete ogromnu tugu i biće mnogo suza poslije toga. Potrebno je da budete dovoljno jaki da to prevaziđete. RIMSKI HOROSKOP Vam predviđa veliko iskušenje.


HERMES (BLIZANCI)

APRIL Vam sprema teške trenutke. Voljena osoba jednostavno neće imati razumijevanja za Vas i Vaše želje i odluke. U svakom trenutku će postojati svađe kroz koje ćete morati prolaziti. Ukoliko ne budete razgovarali i pokušati to rješiti, moguće je da dođe do razvoda.Ili bi čak moglo doći do razvoda, ukoliko ste u braku. Potrudite se da sve bude onako kako treba i ne odustajte nipošto. Jedino tako neće postojati tuga i suze u Vašem životu, već iskrena ljubav. RIMSKI HOROSKOP ovim znakovima, kao što je BLIZANAC donosi veliko iskušenje

procitaj :

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MESEC APRIL!


APOLON (RAK)

U APRIL-u Vas očekuju trenuci sa voljenom osobom kakvima se nikada niste mogli nadati. Ma koliko se trudili udovoljiti voljenoj osobi, sve će biti onako kako ne treba. To će Vas mnogo povrijediti i biće previše suza u Vašim očima. Jednostavno ćete se osjećati gore nego ikada jer će sve biti onako kako ne treba. Ma koliko Vi željeli da partner bude srećan i da sve bude kako treba, nećete uspjevati. Međutim, ne dozvolite da to previše utiče na Vas. Budite sigurni da će već od septembra da se popravi ljubavna situacija. RIMSKI HOROSKOP ovim znakovima, kao što je RAK donosi veliko iskušenje


VENERA (VAGA)

Jedna osoba koja Vam je jako bliska, nažalost će Vas izdati tokom APRIL-a. Za nju ste spremni uraditi apsolutno sve, samo da bi bila srećna. Međutim, ona će Vam na svu dobrotu uzvratiti mržnjom i teškim zajedničkim trenucima. Neće se ni najmanje potruditi da Vas razumije zbog čega ste tužni nekad. Osjećaćete se slomljeno zbog toga i kao da su Vas svi na ovom svijetu napustili. Međutim, treba da shvatite da je ta osoba samo lekcija da nikada ne budete kao ona. Vaša sreća treba da Vam je važnija od svega. Ne dozvolite nikome više da Vas povrijeđuje. RIMSKI HOROSKOP ovim znakovima, kao što je VAGA donosi veliko iskušenje.

 

nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2