RIMSKI HOROSKOP ovim znacima predviđa mnogo tuge i slomljeno srce tokom aprila.

rimski horoskop

MARS (STRIJELAC)

Ma koliko se Vi trudili oko jedne osobe koja Vas privlači, to će biti uzaludno. Ta osoba se jednostavno neće ni potruditi da razumiju Vašu želju za njom. Trudiće se maksimalno da bude distancirana od Vas i to će Vas itekako povrijeđivati. Slomiće Vam srce svojim ponašanjem u odnosu na Vaš trud koji ulažete. Potrudite se da budete dovoljno jaki kako bi to prevazišili. Potrebna Vam je snaga kako bi kasnije, kada se najmanje budete nadali, bili zapravo spremni na pravu ljubav. RIMSKI HOROSKOP ovim znakovima, kao što je STRIJELAC donosi veliko iskušenje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 


VULKAN (RIBE)

procitaj:

HOROSKOP PO CIGANSKIM KARTAMA ZA MESEC APRIL!

Biće mnogo svađa, prepirki i nesuglasica sa osobom koju volite. Do toga će doći zbog određenog nerazumijevanja stavova i želje za dominacijom. Ma koliko se Vi trudili da partner bude srećan, on to neće cijeniti ni najmanje. RIMSKI HOROSKOP ovim znakovima, kao što su RIBE donosi veliko iskušenje.Budite spremni na sve, pa čak i na raskid ukoliko Vaša ljubav ne bude išla nigdje. Treba da volite sebe više od bilo čega drugog. Nekada je bolje razići se s nekim s kim apsolutno ništa nije kako treba da bude. Bićete povrijeđeni i imaćete oči pune suza što nikako ne bi smjeli dozvoliti sebi. Treba da budete srećni i da u svom životu imate samo prave ljude, spremne da Vas usreće.


RIMSKI HOROSKOP ovim znacima donosi trenutke kojima su se najmanje nadali. Jako je važna snaga i spremnost da uprkos svemu, ti isti znakovi nastave dalje.