ROĐENI SPORTISTI!!! SAZNAJTE KOJI HOROSKOPSKI ZNACI SU PREDODREĐENI ZA SPORT!!!

ROĐENI SPORTISTI!!! SAZNAJTE KOJI HOROSKOPSKI ZNACI SU PREDODREĐENI ZA SPORT!!!

Dezember 27, 2018 Aus Von Jovana

Sport, zdrav način života, treninzi prosto nekim osobama su u krvi od samog postojanja i bez tih stvari ne bi mogli da zamisle svoju svakodnevnicu. Na ovakve jake pretencije prema ovim stvarima značajnu ulogu ima i sam horoskop.  U nastavku možete pročitati koji horoskopski znak je rođen za sport i savršenog sportistu!!!

OVAN

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku rođeni su pobednici. Posvećeni, odani i naklonjeni su disciplini za koju se usmere i spremni su gotovo svega da se odreknu kako bi se popeli na sam vrh i dostigli zacrtane ciljeve koje su postavili pred sebe, kao veliki izazov. Međutim za OVNA jedan od karakterističnih i primarnih sportova jeste džudo… Kao osobe koje zrače energijom, snagom i istrajnošću od izuzetne je važnosti da se usmere na sport koji će moći da kanališe svu tu energiju. Takođe takmičarski duh im ni najmanje ne nedostaje, pa tako da su savršeni igrači, a u najčešćem slučaju i pobednici. Osobe u ovom horoskopskom znaku vode se starom izrekom „nije važno učestvovati, važno je pobediti“!!! Ovnu je sport od velike i neprocenljive važnosti, iz razloga što su ove osobe izuzetno energične i agresivne pa svoju energiju na ovaj način mogu najbolje da usmere. 

BIK

Bik je kolektivni igrač. Ima izrazite potencijale i na osnovu njih predstavlja u većini slučajeva lidera i vođu svog tima, u sportskom smislu kapitena ekipe. Kao veliki umetnici i sanjari, vrlo često se okreću nekom kulturnom i veoma pristojnom, tradicionalnom sportu. Idealno za osobe u ovom horoskopskom znaku jeste balet ili folklor. Kao veoma postojane, zrele i aktivne osobe, postižu neverovane rezultate i svoj tim mogu dovesti do izvanrednoh uspeha. Međutim, ukoliko članove svog tima doživi kao prijatelje i osobe sa kojima može da deli ne samo teren, nego i dosta više od toga, povezanost koju je ostvario pomoćiće mu da ostvari neverovatno interesovanje i dostignuća.

Ako želite da saznate još dosta specifičnih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak koji smo vam spremili na sledećoj strani…

Seiten: 1 2