„Ružičasti Mesec“ od 17. oktobra donosi velike promene, trzavice svadje i burne emocije.

„Ružičasti Mesec“ od 17. oktobra donosi velike promene, trzavice svadje i burne emocije.

Oktober 14, 2022 Aus Von luca

Emocionalne bure i otkrivene tajne obeležiće narednih nekoliko nedelja, kaže poznata astrolozi , koji  upozoravaju  na jak uticaj „ružićastog Meseca“ u oktobru. Naime, ovajj fenomen će, kako je objasnila, „terati ljude da postupaju pre nego što razmisle“.

U ovom periodu možemo biti tolerantniji, lakše pronaći kompromis i anučiti kako da sagledmao stvari iz drugog aspekta.

 

 

 

Očekuje se da će pun Mesec u Ovnu u ponedeljak pojačati naše emocije. A bura osećanja će trajati veći deo meseca – pre nego što se pojača 25. oktobra, kada će delimično pomračenje Sunca doneti period novih početaka.

Rizik koji vam se sprema nije bas i najbolji, mozda je bolje da budete smireni i sacekate da prodje to vreme, uticaja Ruzicastog meseca.

Pun Mesec u Ovnu donosi drsko, rizično ponašanje i stavlja fokus na naizgled beznačajne probleme. Smit upozorava da će ljudi verovatno odati tajne nakon „ružičastog Meseca“ u ponedeljak.

– Budite oprezni u ovom trenutku sa svojim tajnama… mozda je bolje da ih precutite . Emocionalni naboj ovog punog Meseca mogao bi da dovede do otkrivanja naših najskrivenijih tajni i želja – ljudima koje ne želimo da znaju te stvari – rekla je.

Takođe je upozorila da bi energija punog Meseca mogla dovesti do gadnih svađa u odnosima – posebno Ribama i Škorpijama. Rak, Vaga i Jarac će takođe biti snažno pogođeni „ružičastim Mesecom“.Ne trosite energiju , cinite samo ono sto morate.Ne zapocinjite nista novo vi ste na udaru .Svadje i i prepreke koje vam se spremaju nece vas obradovati.

Predlažemo  da ovi znaci u toku nedelje rade na završetku malih poslova umesto da započinju velike nove projekte „koje znaju da neće završiti“.

– Dobro je vreme da se fokusirate na unutrašnji rad, meditirajte, radite na rešavanju malih problema u sebi .

nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2