SA NJIMA JE PRAVA PRIVILEGIJA BITI U VEZI: Ovi znaci su kao STVORENI ZA LJUBAV!

SA NJIMA JE PRAVA PRIVILEGIJA BITI U VEZI: Ovi znaci su kao STVORENI ZA LJUBAV!

26 Augusta, 2018 Off By Pleomax993

Neke znake je zaista pravo zadovoljstvo imati kraj sebe u vezi, neki znaci se veoma kvalitetno ponasaju u vezi, neki znaci su kao stvoreni za ljubav, a to posebno vazi za ova CETIRI znaka…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak koji je kao STVOREN ZA LJUBAV je RAK:

Veza sa rakovima je nesto poput prelepog sna iz kojeg njihova voljena osoba nikada ne zeli da se probudi. Rakovi su osobe koje za ljubav zive i upravo zbog toga se rakovi tako ponasaju u ljubavi.

Sve sto mogu rakovi da ucine za srecu svoje voljene osobe oni ce i uciniti, rakovima nista nije tesko kada je u pitanju njihova voljena osoba.

Mnogi zele rakove kraj sebe u vezi, a to nista nije cudno, jer niti jedan znak nema toliko razumevanja koliko ima rak, niti jedan znak ne prasta kao sto to prasta rak. Rakovi su osobe koje mnoge stvari u vezi tolerisu, rakovi to cine posto im je do uspeha njihove veze mnogo stalo.

Svaka osoba koja je sa rakom u vezi je srecna i nasmejana, rakovi su osobe koje obicno srecu svoje voljene osobe stavljaju ispred sopstvene.

Rakovi su osobe koje su zaista bez bilo kakvog preterivanja stvorene za ljubav.

Drugi znak koji je kao STVOREN ZA LJUBAV su BLIZANCI:

Blizanci su osobe koje predstavljaju zastitnike svoje voljene osobe, blizanci ne dozvoljavaju da njihova voljena osoba ima bilo koji problem, sve probleme blizanci pruzimaju na sebe i njima je samo bitno da je njihova voljena osoba srecna.

Blizanci su osobe koje su veoma snazne, blizanci mnogo toga mogu da podnesu i blizanci nikada ne odustaju od svoje veze niti od osobe sa kojom su u vezi.

Veliko postovanje blizanci imaju za voljenu osobu, uvek je njihova voljena osoba postovana i blizanci svoju ljubav voljenoj osobi dokazuju na razne nacine.

Isto tako blizanci su uvek velika podrska voljenoj osobi, oni uz voljenu osobu uvek stoje kada joj je najteze i podrska blizanca je njihovoj voljenoj osobi od velike vaznosti.

Blizanci su osobe koje svoju voljenu osobu cuvaju kao kap vode na dlanu, i upravo zbog toga su blizanci kao stvoreni za ljubav.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2