SA NJIMA SE NE TREBA KACITI: Ovi znaci svima VRACAJU PO ZASLUZI!

SA NJIMA SE NE TREBA KACITI: Ovi znaci svima VRACAJU PO ZASLUZI!

August 23, 2018 Aus Von Pleomax993

Neke osobe prosto zahtevaju postovanje, neke osobe ne dozvoljavaju bilo lakav los gest drugih ljudi prema njima, neke osobe su prosto veoma pravedne i one uvek svima vracaju po zasluzi, a upravo su takve osobe one koje su rodjene u ova DVA znaka…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

Prvi znak sa kojim se ne treba kaciti i koji svima vraca po ZASLUZI je BIK:

 

Bikovi su osobe kojiima je do mira mnogo stalo, zele bikovi da izbegnu neka negativna desavanja, ali isto tako su bikovi osobe koje mogu da se pretvore u vatru u odredjenim situacijama. Bikovi nikada svojim postupcima nikoga ne povredjuju, cak bikovi pokusavaju da nikome ni ne stvore nervozu svojim postupcima, ali isto tako bikovi nikome ne dozvoljavaju da ih povredjuje.

Bikovi su osobe koje se ne plase, bikovi su veoma hrabri, ali ono sto je pre svega odlika bikova jeste velika pravednost.

Bikovi su uvek na strani pravde i bikovi se bore za pravdu, pa bikovi uvek zbog toga osecaju potrebnu da svakoj osobi uzvrate bas onako kako je ona zasluzila.

Kada je u pitanju pravda za bikove ne postoje kompromisi, bikovi uzvracaju bas onako kako druge osobe zasluze, ako neka osobe ucini nesto dobro za bika, bik ce toj osobi vratiti na mnogo lepsi nacin, ali ako neka osoba povredi bika onda ce bik toj osobi uzvratiti na jos gori nacin.

Bikovi su osobe koje ne dopustaju da bilo kakvo nepostovanje, svaka osoba mora postovati bika, a onim osobama koje ne postuju bikove, bikovi dokazuju da ih prosto moraju postovati.

Niko ne treba da se kaci sa bikovima ,bikovi jesu plemeniti i dobri, ali bikovi ne dozvoljavaju nikome da ih povredjuje, bikovi samo uzvracaju po zasluzi i oni ce uvek tako ciniti.

Bikovi su veoma jednostavni i njih je lako upoznati, a svako ko upozna bika zna da ce mu bik uzvratiti upravo onako kako zasluzi.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2