Sa njima su uzbuđenje, strast i romantika zagarantovani: 6 horoskopskih znakova koji su rođeni za letnju avanturu

Sa njima su uzbuđenje, strast i romantika zagarantovani: 6 horoskopskih znakova koji su rođeni za letnju avanturu

Juli 19, 2018 Off By luca

Nisu svi stvoreni za letnje romanse, a nekim znakovima to ide puno bolje nego drugima. S Vodolijama ćete otkriti potpuno novog sebe, a Vage će zapaliti novu strast u vama

1. Strelac

Ako se odlučite na letnju romansu sa Strelcem, osetićete pravu čaroliju. Strelci su poznati po pomeranju granica i isprobavanju novih stvari, odlascima na avanture i preduzimanju velikih rizika. Šta god se dogodilo, Strelac će to lako prihvatiti, a njegov osećaj za slobodu i divljenje prema novim otkrićima je samo dodatno gorivo za fantastične stvari koje mu se uvek događaju.

Verovatno je to zato što ne oseća potrebu da kontroliše sve što se događa oko njega. Puštajući da se stvari razvijaju same od sebe, on uživa i uživa u svemu dobrom, ne opterećujući se negativnim aspektima života.

Kad se vaša letnja avantura sa Strelcem završi, ne brinite se da će vas uhoditi, on će već biti u novoj avanturi.

2. Ovan

Ovan je idealna osoba za letnju romansu jer je neće shvatiti preozbiljno. On će vas podsticati da isprobate nove stvari i da preuzmete nove rizike, pojačavajući kod vas osećaj adrenalina i želje za otkrivanjem novih stvari. Pun života, avanturista i optimističan, on će se opustiti bez razmišljanja o budućnosti, piše Your Tango.

S druge strane, brzo gube interesovanje i imaju potrebu za novim iskustvima, tako da ako se odlučite na ovu avanturu budite sigurni da ćete isprobati i videti puno novih stvari, pa čak i one koje vam nikad nisu pale na pamet. Ako želite spontanost i nove vidike, Ovan je idealan partner u otkrivanju novih uzbuđenja.

 

3. Vodolija

Vodolija je pravi izbor ako želite zabavu, uzbuđenje i osećaj potpune slobode. Ne morate učiniti ono što bi inače normalno činili ili biti onakvi kakvi ste inače; s njom možete biti šta god poželite, raditi šta želite, pričati šta želite, a Vodolija će vas u tome podržati jer će i sama uživati u ovim vašim novim otkrićima.

Ona će vam pružiti priliku da istražite različite aspekte vaše ličnosti koje obično držite sami za sebe. Ali, s njom se treba pripaziti. Nemojte ni pomisliti na emotivno vezanje i zaljubljivanje u Vodoliju, budući da se teško nosi s emotivnim prtljagom drugih ljudi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2