Samo budale sebi dozvole da izgube jednu ribu!

Samo budale sebi dozvole da izgube jednu ribu!

Januar 20, 2022 Aus Von Jovana

Ribe su osobe koje iskreno znaju da vole. Privrzene su maksimalno sebi dragim ljudima. Divno je imati jednu ribu pored sebe i samo budala sebi dozvoli da je izgubi.

Osobe rodjene u ovom znaku su  nezne i  osecajne i one vise od icega zle da vole i da budu voljene. Nema nimalo sumnje da to umeju i znaju.

Moramo da kazemo da je riba jedan od onih znakova cije je srce veliko i koja zeli vise od icega da kraj sebe ima prave ljude.

Pridruži se u našu grupu ako si RIBA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Jako je vazno da kazemo da je jedna riba neko ko  ume da bude oslonac  i podrska i rame za  plakanje.

Ona deluje  slabo i nejako ali je istina potpuno drugacija. Moramo da naglasimo da oni koji imaju kraj sebe osobu rodjenu u ovom znaku odlicno   znaju koliko ona vredi. Ona ce vam biti podrska i rame za plakanje  cak i onda kada vam svi okrenu ledja. Riba je neko ko zna sta zeli i neko ko bas nikad od ljubavi ne odustaje.

Jako je vazno da kazemo da oni koji imaju kraj sebe ribu dobro znaju da je ona neko ko ce vam biti odan i veran. Neko ko nece igrato prljavo niti sedeti na dve stolice. Ali, isto  tako morate da  znate da je riba neko ko sebe dovoljno ceni. Da ne dozvoli da se bilo ko i na bilo koji nacin igra sa njom. Moramo da naglasimo da je osoba rodjena u ovom znaku neko ko ima dobro srce pre svega i da zato ume da prasta mnogo. Ali u svemu  ima granica.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2