Saputanje na jastuku, vreli poljupci po vratu… Evo kako zavesti svaki znak tako da poludi od zelje i strasti!

Saputanje na jastuku, vreli poljupci po vratu… Evo kako zavesti svaki znak tako da poludi od zelje i strasti!

13 Jula, 2018 Off By luca

R A K – CANCER

Pripadnik ovog znaka vrvi od emocija i žudi za udobnostima koje mu pruža spavaća soba, pri vođenju ljubavi, a to znači da je konformist. Istančanih je emocija i često melanholičan. Krasi ga neobična intuicija, romantičan je i voli da sanjari.

ON – Niko, kao on, nije u stanju da poljulja vaš ego. Kad je neraspoložen, pripazite se i pothranjujte njegovu sujetu. Obožava poljupce i suptilne dodire jezikom po celom telu.

ONA – Luda je za masažom stopala! Bar kad je ljubav u pitanju, muškarac koji je spreman da joj ispuni tu želju, zauvek će vladati njome. Njeno celo telo je erogena zona.

L A V – LEO

Poseduje momentanu strast. Po prirodni je vođa, voli da mu laskate i poštujete ga. Da biste odoleli njegovom šarmu, morate biti od kamena. Krasi ga magnetska privlačnost i vrlo neobičan smisao za humor.

ON – Ne toleriše konkurenciju u muškom pogledu, niti vaše površno interesovanje za ostale pripadnike suprotnog pola. lako u početku deluje stidljivo, izuzetno je vešt ljubavnik koji sebe ne štedi.

ONA – Verovali ili ne, ona uživa dok partner češljem prolazi kroz njenu kosu. Muškarac je za nju isključivo ljubavni rob koji joj služi i ispunjava sve želje. Baš sve!

DEVICA – VIRGO

U ljubavi, Devica traga za kvalitetom, nikako za kvantitetom. Upravo zato ima veoma malo pravih ljubavnih veza, a i one koje ima, predodređene su da se ružno završe. Ne trpi agresivnost u ljubavi, niti u životu. Neobično je nežna i to ne skriva.

ON – Frustriran je i radoznao. Kad voli, to je istinski i svoju ljubav dokazuje krajnje jednostavno. Prava je maza.

ONA – Favorizuje odnos pod tušem. Često glumi zavodnicu, a da bi izazvala sažaljenje suprotnog pola, pretvara se da je bolesna, ili premorena.

VAGA – LIBRA

Vrlo je rafinirana, romantična i sklona samozaljubljivanju. Sebična je i racionalizuje čak i ljubav, što izluđuje okolinu. Ovim znakom vlada Venera, retko ko joj može odoleti, a kad jednom pokleknete pred Vagom, gotovi ste!

ON – Poseduje neverovatan osmeh, o kojem ste godinama sanjarili, pa je njegova privlačnost logična i stvarna. Ima odgovor na sva pitanja, a u ljubavi je izuzetno kreativan.

ONA – Svlačite je lagano, ili je pustite da izvede striptiz pred vama. Vešta je ljubavnica, u stanju je da veoma brzo raspali partnerovu maštu.

Nastavak na sledecoj strasti…

Stranice: 1 2 3 4