Savet  zvezda: Saznajte ko treba da slusa srce,a ko da   zaboravi proslost…

Savet zvezda: Saznajte ko treba da slusa srce,a ko da zaboravi proslost…

Januar 15, 2022 Aus Von dea

  Zvezde za svakog zodijaka imaju savet. Evo koji imaju za tebe…

 

OVAN

Savet zvezda kada ste vi u pitanju jeste da treba da vise marite za ono sto zelite. Cini se  da na vas ima previse uticaja tudje misljenje i da zato niste srecni. Vreme je da se to promeni. Vas zivot treba da bude vasa stvar.

 

 BIK

Kada ste  vi u pitanju, savet zvezda je da treba vise da se aktivirate. Vi se ponasate kao da u ovom trenutku ocekujete da vam se desi cudo.  Imate niz problema a mislite da ce se resiti sami od sebe.

 

 BLIZANCI

Kada ste vi  u pitanju, savet zvezda se odnosi na to da treba da razmislite o tome sta vam  treba za srecu. I da se onda u skladu sa tim i ponasate. Ako je vase srce zauzeto onda se za tu osobu borite.

 

 RAK

Vreme je da prestanete da se borite  za druge. Vi uporno   pokusavate da usrecite druge,a vama samima kako bude. Vreme je da se to promeni.  Zivot je samo jedan. Pocnite vise da mislite na sebe.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LAV

Savet zvezda koji imamo za vas jeste da se borite za osobu koju volite. To je emocija koja je svakako obostrana. Predjite preko svega i preko svog ponosa i pocnite da marite za ljubav. To je ono sto je na prvom mestu.

 DEVICA

Vama dolaze jako   lepi dani.   Dobicete sve ono o cemu sada samo mastate. To je ono sto moramo da kazemo. Savet zvezda je samo da cuvate to sto imate i da uzivate u onome sto sledi.

Nastavak na sledecoj  strani…

Seiten: 1 2