SAVETI KOJI ĆE VAM POMOĆI  DA VAŠA VEZA BUDE SVE BOLJE I BOLJA!

SAVETI KOJI ĆE VAM POMOĆI DA VAŠA VEZA BUDE SVE BOLJE I BOLJA!

Mart 10, 2019 Off By Jovana

Danas imati jako kvalitetnu vezu je jako teško, uvek nešto fali i ljudi jednostavno nisu srećni. Pored ljubavi je jako bitno kakav odnos imate sa partnerom, jer to je ključ dobre veze, a na odnosu između vas i partnera morate stalno da radite. U nastavku teksta mi ćemo vam pomoći dajući vam par saveta koji će vašu vezu dovesti do savršene.

Stalno treba da održavate odnos kakav ste imali na početku kada je sve pucalo od emocija između vas. Protekom vremena partneri u vezi se zasite mnogih stvari i odnos pređe u monotoniju, ali ako nikada ne budete zaboravili kakav vam je odnos bio na početku osećaćete se stalno kao pravi muškarac i žena. Treba stalno da radite na osvežavanju veze i da se trudite da vam svaki novi dan bude sve bolji, da vaš partner vidi da se trudite da ga usrećite što će on jako poštovati i vraćaće vam duplom merom. Uvek nastojte da budete tu za njega i njegove potrebe, to se jako ceni i to ce svi ceniti.

Nikada ne pokušavajte da promenite svoje partnere, jer kada god to budete radili nikada to nećete postići, a i taj postupak sam po sebi je osuđen na propast. Ukoliko vas se beki postpuak i vašem partnera ne sviđa to ne znači da odmah treba da  mu pridikujete i da pokušavate da ga promenite, jednostavno treba da se setite i onih dobrih osobina i da shvatite da niko nije savršen kao ni vi siguno, menjanje nekog uopšte nije dobra stvar. Samim tim vaš partner to može da shvati i na jako pogrešan način, kao omalovažavanje njegove ličnosti i onda može još gore da počne da se ponaša ili postoji solucija i da odmah stavi tačku na vašu priču. Mnoge osobe ne dozvoljavaju da ih neko menja, i nije zato što ste vi u pitanju, mnoge osobe se neće promenuti ni zbog koga na ovom sveti i onda jednostavno na vama je da li ćete ga prihvatiti ili ne, tako da kada i imte ovu pomisao u glavi da promenite partnera odmah je izbacite nećete ništa dobro uraditi za vaš odnos.

Nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2