SAVRSEN ASTRO SPOJ! Sa kojim znakom vam je SRECA ZAGARANTOVANA, a sa kojim JE NIKADA NECETE IMATI?!

SAVRSEN ASTRO SPOJ! Sa kojim znakom vam je SRECA ZAGARANTOVANA, a sa kojim JE NIKADA NECETE IMATI?!

9 Jula, 2018 Off By luca

Žena Strijelac odlično će se snaći u naručju Ovna ili Vodenjaka • Ovnice ne bi trebale izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Blizanca ili Lava

NE KAŽEMO da u horoskopu leži istina i odgovori na sva naša pitanja, ali uvijek je zabavno pročitati što su nam, prema stručnjacima, “namijenile zvijezde”,pise Index.hr

ŽENA OVAN najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku RAKA i RIBE

Ovnice su odvažne, samostalne i jaka karaktera. Razmišljaju logično i znaju točno što žele, a sklone su i zapovijedanju. Muškarci rođeni u znaku Raka su šarmantni i vole izazove pa će se odlično snagati sa Ovnicama i znati kako ih “omekšati”. Muškarac rođen u znaku Ribe znati će pobuditi osjećaje u odvažnoj Ovnici te joj potpuno vjerovati što će ona cijeniti, piše Elite Daily.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Blizanaca ili Lava. Prevatreni su i preintenzivni za vas.

 

 

ŽENA BIK najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku BIKA ili RAKA

Žene rođene u znaku Bika vole uživati u lijepim stvarima i luksuzu. Misteriozne su u ljubavi i vjerne partnerice. Muškarac Bik bit će im jednako vjeran partner s kojim će se odlično razumjeti i dijeliti iste strasti, dok će Rak moći zadovoljiti potrebe jako osjećajne žene Bik.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Lava ili Strijelca. Lav je prezahtjevan za vas, a sa Strijelcem nemate puno toga zajedničkog.

ŽENA BLIZANAC najbolje će se slagati s muškarcima rođenima u znaku VAGE i RAKA

Sanjima i romantična, čista srca i uvijek optimistična kada ej ljubav u pitanju, žena Blizanac treba partnera koji će ju razumjeti. To može biti osjećajni Rak, ali i Vaga koja je smirena i pozitivna i teži fokusiranju na sretne trenutke.

Nemojte izlaziti s muškarcima rođenima u znaku Škorpiona ili Blizanca.  Škorpioni će vam biti prevatreni i njihova će vas ljubomora zamarati dok će Djevice biti premirne i predosadne za vas.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3