Saznajte koje su to ZDRAVE GRICKALICE koje mogu biti idealna UŽINA ako želite da SMRŠATE!

Saznajte koje su to ZDRAVE GRICKALICE koje mogu biti idealna UŽINA ako želite da SMRŠATE!

9 Septembra, 2019 Off By Jovana

Ovo je svakako problem sa kojim se suočava onih koji žele svoju liniju da dovedu do savršenstva. Pre svega glad koju osetimo između obroka može da stvori osećaj napetosti i tenzije. I baš je to vreme u kojem ljudi posežu za raznoraznim grickalicama. One su u tom slučaju svode na obično one nezdrave. Koje izazivaju neželjene rezultate i pored toga što dijeta postoji. Tako da je idealno rešenje za ovu situaciju sledeće. A baš u tom periodu svoj organizam obradujete nekim zdravim grickalicama. Pošto baš te nezdrave grickalice predstavljaju najveći problem kod svih koji žele da skinu kilograme. Tako da tu lošu naviku definitivno u najkraćem roku morate da prevaziđete. I baš da je zamenite zdravim, malim i ograničenim obrocima. Na ovaj način doćićete do izvanrednih rezultata.

Brže ćete izgubiti kilograme, jer ćete ubrzati sopstveni metabolizam!

Tako da definitivno neophodno je da ovu rutinu ubacite u vašu svakodnevnicu. I da u pauzi između dva obroka konzumirate neke zdrave namirnice. Namirnice koje će samo pospešiti vaše aktivnosti u želji da smršate. I koje će vam svakako dati izvanredne rezultate.

Evo par zdravih namirnice koje mogu biti idealna zdrava užina!

Orašasti plodovi u kombinacija sa suvim voćem su idealna, mala, slatka užina!

Orašasti plodovi u kombinaciji sa suvim voćem su pravo rešenje. Ovde naravno u obzir dolaze i bademi, lešnici, orasi, kao i pečeni kikiriki. Sve to iskonbinujte po sopstvenoj želji i ukusu. I sve mu tome dodajte suvo voće. Voće može da bude u obliku grožđa, brusnica, šljiva, kajsija i smokvi. Sve se opet svodi na vaš izbor. Međutim, ono što morate da znate jeste i to da je količina jako bitna. Idealna mera jeste svakako jedna šaka. Ova količina će vas držati i više nego sitima do ručka. Svakako da morate da znate da koštunjavo voće u sebi sadrži mnogo kalorija. Tako da je jako bitno da vodite računa o količini.

Ako želite da saznate još dosta zanimljivih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak teksta na sledećoj strani…

Stranice: 1 2