SAZNAJTE NA KOJE NAČINE ŽENE SPUTAVAJU SEBE U LJUBAVI!!!

SAZNAJTE NA KOJE NAČINE ŽENE SPUTAVAJU SEBE U LJUBAVI!!!

Februar 7, 2019 Off By Jovana

Žene su po samoj prirodi veliki samokritičari i često upadnu u fazu kada na sve i svašta gledaju iz crne perspektive. Kao veoma ogorčene i mrzovoljne osobe sputavaju sebe da upoznaju pravu i istinsku ljubav i da u svoj život puste osobu koja će ih voleti, ceniti i poštovati. A u prilog ovome ide i činjenica da su u velikom broju slučajeva ovakve žene sigurne da ne prave pogrešne korake i da sve rade baš onako kako treba. Ako zaista sebe vidite kroz ove postupke, znajte da tu vi imate glavnu ulogu. Ne igra igru život sa vama, ili sama sreća. Vaše ponašanje, stav i karakter treba da se koriguju!!!

  • Potcenjujete sebe i da niste vredni da pored sebe imate baš tu osobu!

Ovo je od samog starta veliki problem. Ako u svojoj glavi imate da ne zaslužujete baš to i da je za vas nešto manje, osvestite se. Ovakvim stavom i razmišljanjem nećete ništa dobro sbei doneti i samo ćete se sputavati, a pre svega sputavaćete osobe koje žele da vam priđu. Tražite za sebe najbolje i prava stvar će vam se desiti.

  • Zadovoljavate se sa sitnicama, sa minimunom

Podhitno dižite standarde i očekujte ono najbolje, iz razloga kada jednom padnete na niske grane i spustite sebi cenu, jako teško ćete se izdići. Zato nikada i ni zbog čega ne dozvolite da u svojoj glavi imate ovu besmislenu ideju. Nikako ne pristajte na sve i ne prihvatajte ono što istinski ne želite za sebe u životu.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

Stranice: 1 2