Saznajte šta vam PRVA POLOVINA JULA sprema kada je LJUBAV U PITANJU!

OVAN

Dragi Ovnovi za vas će prva polovina jula biti period u kome ćete biti veoma osetljivi. Trebaće vam neko samo da je tu, da je pored vas i da vas zagrli. Treba će vam taj vid podrške i sigurnosti da otera toliku razdražljivost. Za Ovnove koji su u vezi to neće biti problem. Medjutim, oni koji su slobodni osećaće čežnju. Budite otvoreniji i ptostupačniji i vaš privatan život bi mogao da procveta. Usredsredite misli na tu stranu.

BIK

Umorili ste se od priče i vi ste osoba kojoj su sada neophodna dela. Vaš cilj će biti da oduševote voljenu osobu kulinarski umećima. Medjutim i romantična večera u dvoje je pun pogodak.

BLIZANCI

Dragi Blizanci vaša voljena osoba ima neke nove ideje kada je vaša veza u pitanju. To će vas oduševiti i razmišlja ćete o tome. Veoma ste snalažljivi i imećete da izvučete odgovor na svako pitanje partnera.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

RAK

Dragi Rakovi vaš partner će biti u oblacima i na suprotnoj strani od realnosti. Medjutim, vi ste tu da ga spustite na zemlju. Pomirićete se sa činjenicom da ne morate u svakom momentu da budete srećni i zadovoljni vezom i tako ćete skloniti pritisak sa sebe. Naćićete na pravi nacin zajednički jezik i savladati krizicu.

LAV

Dragi Lavovi ako pokušate da stanete na kraj svemu što vas smeta, opet nećete postići mir. Pametnije je povući se i pričekati. Vaše samopouzdanje biće ovih dana na na testu, ali ljubavlju i verom u partnera sve ćete brzo savladati.

DEVICA

Drage Device vi konstantno imate potrebu da budete odredjeni. To vas može dovesti u sukobe sa voljenom osobom. Imajte mere i videćete kako ide na bolje. Tako ćete imati lepe trenutke sa voljenom osobom. Takodje epo vreme sa prijateljima vas čeka.

Nastavak na sledećoj stranici…