SAZNAJTE ŠTA VAŠA OMILJENA FRIZURA GOVORI O VAMA…

SAZNAJTE ŠTA VAŠA OMILJENA FRIZURA GOVORI O VAMA…

Januar 2, 2019 Aus Von Jovana

Ženskom polu jeste u prirodi da dosta vremena i truda ulažu u svoj izgled iz prostog razloga što je lepa žena isto što i zadovoljna i ispunjena žena u svakom smislu te reči. Nega i dobar izgled kose jeste krucijalna stvar na koju svaka žena obraća pažnju. Nekada i nije toliko bitno šta će obući ili da li će na sebe staviti šminku ili će izaći sa potpuno prirodnim izgledom ukoliko na glavi imaju kosu koja je čista, sređena i baš po njihovom ukusu.

Neko voli kratku, neko dugu kosu, neko kovrdžavu, neko ravnu, neko pundju, neko rep, neko pustenu. Ovo sve zavisi od žene do žene i to u kom je ona trenutno fazanu. Niste ni svesni da vas omiljeni stil frizure govori nesto o vama.. Saznajte sta!

OPUŠTENA PUNĐA

Ovaj tip zene voli paznju, veoma su zavodljive. Zene koje nose ovu frizuru nikako ne vole da ih neko sputava I veoma su opustene. Izuzetno vole flert. Žele da su u centru pažnje i da osvajaju sve pred sobom. Dosta računa vode o svom fizičkom izgledu i njihova pojava mora da ostavi bez daha sve, ma gde god da se pojave.

PLETENICA

Zene koje cesto vole da nose pletenicu ostavljaju utisak veoma nezne I mile osobe. Ali utisak zna da vara. Itekako znaju da budu ostrog jezika I nezgodne. Nemojte se kaciti sa tim zenama. Prvi utisak može jako da vas prevari. ne trpe nepravdu i uvek će biti na strani istine. Tako da ovakve žene su za poštovanje pre svega.

RAVNA KOSA

Imate cesto ravnu kosu, cak iako je prirodno kustrava vi je ispravljatw. Ovaj tip zene je veoma osecajna i nezna. Ali takodje veoma impulsivne I sa jakim karakterom. Takodje veoma su saosecajne sa drugi ljudima. Često će sebe žrtvovati kako bi pomogle njima dragim ljudima. Ove osobe su rado viđene i prihvaćene u društvu.

Ako želite da saznate još dosta specifičnih detalja na ovu temu, pročitajte nastavak koji smo vam spremili na sledećoj strani…

Seiten: 1 2