Sedmicni ciganski horoskop nekome sledi sreca a nekome paklena sedmica.

Sedmicni ciganski horoskop nekome sledi sreca a nekome paklena sedmica.

Januar 31, 2023 Aus Von luca

Za Vas smo pripremili SEDMIČNI CIGANSKI HOROSKOP po svim znakovima horoskopa. Pogledajte šta će Vam se desiti tokom ove sedmice…i šta Vam to sprema SEDMIČNI CIGANSKI HOROSKOP.

 


OVAN

Za Vas je SEDMIČNI CIGANSKI HOROSKOP spremio ogromna iznenađenja. Spremite se za jedan veliki šok koji će Vas oduvati. Možda Vas iznenadi a možda ipak budete razočarani. Kako god, Vi jednostavno volite kada se neto dešava.


BIK

Bikove tokom ove sedmice očekuje smanjenje obaveza. Moći ćete malo da odahnete i da se napokon odmorite. Zaslužili ste poslije tolikog napornog rada koji ste uložili proteklo vrijeme. Vaš trud će biti dobro nagrađen, predviđa SEDMIČNI CIGANSKI HOROSKOP.

 

 

 


BLIZANCI

Blizance ove sedmice očekuje jedan jako zanimljiv susret. A postoji i mogućnost da se iz tog susreta desi i ljubav. Postaćete romantični i zaljubljeni kao nikada do sada. To će novom partneru jako da odgovara, otkriva SEDMIČNI CIGANSKI HOROSKOP. Vrijeme je da i Vi uživate u ljubavnoj magiji koja Vas očekuje tokom ove sedmice. Prepustite se čarima ljubavi sa partnerom koji uskoro ulazi u Vaš život.


RAK

Rakove bi ovaj SEDMIČNI CIGANSKI HOROSKOP moglao da šokira kada je ljubav u pitanju. Vraća Vam se bivša ljubav u koju ste bili jako ludo zaljubljeni. Pa ukoliko ste u vezi to bi moglo da Vam upropasti ljubav sa partnerom. Bićete na raskrsnici ne znajući koga da odaberete.

LAV

Lavovima ovaj SEDMIČNI CIGANSKI HOROSKOP donosi neka nova dešavanja. Bićete glavni u društvu i svi će željeti da se druže sa Vama. Zbog toga očekujte veliki broj poziva na izlazak ili kafe. A pojaviće se i neki Vaši davno zaboravljeni prijatelji.


DJEVICA

Drage Djevice, ovo je Vaš sretni SEDMIČNI CIGANSKI HOROSKOP . Imaćete pune ruke posla ali to Vam neće teško pasti jer ćete biti sretni. U ljubavi će da Vam cvjetaju ruže i bićete okruženi ljudima do kojih Vam je stalo.

 

 

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2