SESTRA o ljubavi ne prica, ona SVOJU LJUBAV na DELU DOKAZUJE!

SESTRA

Ono sto je najveca  istina… Sestra je neko ko ti nikad nece zabiti noz u ledja.  Neko ko ume da voli iskreno i neko ko  prosto vrlo cesto svoju srecu stavlja   na drugo mesto kako bi tebi istu darovao. Sestra je jedno nesebicno  bice koje ce uvek pokusavati da ti izmami osmeh na lice. Da  ti bude oslonac i podrska pa cak i onda kada ja mnogo mladja od tebe.

Ljudi kazu da je veza izmedju dve sestre nesto    sto se ne moze opisati recima,ali isto tako je i jaka   veza koja postoji izmedju sestre i brata.

Kada pricamo o     bratu  i sestri onda moramo da kazemo da u ovom odnosu uvek vise voli sestra. Prosto je ona nekako emotivnija i prosto je ona bice koje   ume da iskaze svoju ljubav na lepsi i iskreniji nacin nego sto to ume muskarac.

No, to ne znaci da  brat ne ume da voli ili da voli manje vec da je on jednostavno   neko ko to manje pokazuje.

Sestra je bice koje ce uvek zeleti da te saslusa.

Koje ce uvek nastojati da te razume. Cak i onda kada je ceo svet protiv tebe sestra ce biti ona osoba koja te drzi za ruku i koja ti ne dozvoljava da se rastuzis  niti da padnes. Sestra  je bice koje ume da bude oslonac i rame za plakanje bas uvek i neko kome nece pasti na pamet  da te na bilo koji nacin povredi.

Nastavak na sledecoj strani…