ŠKORPIJA: Njena ljubav vas odvede u RAJ, ali ko je IZDA rado će mu pokazati put do PAKLA!

U ljubavi Škorpija je osoba koja voli kao nijedna. Kada se zaljudi i prepusti partneru pored nje će doziveti pravu čaroliju ljubavi.

Ona će svom partneru prirediti mnogo iznenadjenja. Pored škorpije će osetiti pažnju, ljubav, naklonost i strast kakvu nije mogao ni da zamisli.

Zapamtite da će Škorpija uvek dati sve od sebe da njen partner bude srećan i ispunjen. Dokle god oseti njegovu ljubav i pažnju pružiće mu mnogo više. Ljubav iz snova će doživeti pored jedne Škorpije. Ona će biti ta pored koje će biti srećan i ispunjen u svakom pogledu.

Baš zato što se daje toliko i u ljubavi i u prijateljstvo ono što nikada ne bi zaboravila i oprostila je izdaja!

Škorpija je veoma striktno po tom pitanju, a osobi koja joj to učini postaje najveći neprijatelj.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Zamislite koliku bol nanosite jednoj Škorpiji i gnev kada ju poredite na takav način. Time rušite njen zid poverenja i ljubavi. Zar može to ovakva osoba da vam oprosti.

Škorpija je srčana u životu, pa kada su i te stvari u pitanju.

Ono što možete očekivati tada od škorpije je osveta. Koliko vas je tada volela sve ste izdajom pretvorili u mržnju. Njen gnev ćete osetiti. Kada je izdate poslaće vas pravo u pakao, jer vam je tamo mesto ako ste mogli da izdate takvog prijatelja ili partnera.

Ona će se potruditi da zažalite i da osetite bol koju ste njoj naneli. To je velika bol i tako nešto jedna Škorpija nikada neće oprostiti. Ne igrajte se nikada sa njenim osećanjima.