ŠKORPIJA: Njena ljubav vas odvede u RAJ, ali ko je IZDA rado će mu pokazati put do PAKLA!

ŠKORPIJA: Njena ljubav vas odvede u RAJ, ali ko je IZDA rado će mu pokazati put do PAKLA!

Oktober 3, 2022 Aus Von luca

Škorpija su osobe koje imaju mnogo vrlina, ali i mana. Bas kao i svi drugi.

Škorpija je vesela i draga osoba koja može biti veoma druželjubiva. Velika sreća je što škorpija ima veliku samo kontrolu. Ona zna prema ljudima da se ograniči i ponaša upravo onako kako su zaslužili. To ne znači da se Škorpija ne prepušta emocijama. Naprotiv.

Škorpija je osoba koja ne pušta tako lako ljude u svoj život. Ne otvara tako lako srce nikome. Uvek dozu misterioznosti čuva za sebe.

 

Pridruži se u našu grupu ako si SKORPIJA i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Medjutim kada Škorpija pusti neku osobu u svoj život i zavoli, znajte da je zbog te osobe spremna na sve. Ona će dati sve od sebe da se ta osoba oseća prelepo pored nje bilo da je partner ili prijatelj.

Prijatelji su Škorpija veoma bitne osobe u životu. Medjutim, Škorpija nema veliki krug pravih prijatelja. Ona ih bira pažljivo. Da bi neko postao prijatelj jednoj Škorpiji ona mora slepo da mu veruje. Zato on prave prijatelje drži kao malo vode na dlanu i ne pušta ih. Za njih je ona uvek tu i sve će dati da oni budu srećni.

Njihovi problemi su i njeni i uvek će želeti da im pomogne da ih reši. Zbog toga oni se osećaju sigurno pored nje. Njeni prijatelji veoma cene njenu ljubav i posećenost. Nikada ne bi dopustili tek tako da je izgube i veoma im je bitna osoba u životu. Svaka normalna osoba nikada ne bi dozvolila da izgubi Škorpiji kao prijatelja. Ona je pravi dijamant koji treba čuvati.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2