Slomljeno srce i velika bol:Ovi znaci moraju da „stisnu zube“ i izdrze!

Slomljeno srce i velika bol:Ovi znaci moraju da „stisnu zube“ i izdrze!

Mai 14, 2024 Off By dea

 Doslo je vreme za iznenadjenja. Moramo da kazemo da nema sumnje da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli.

 

DEVICA

Slomljeno vam je srce, ali vi ste sami krivi za to. I vi ste toga svesni. Vi ste dovoljno pametni i zreli da ste i sami svesni svojih mana, bas kao i vrlina. Svesni ste i toga da ste mogli da imate na svetu bas sve, i da je postojao neko ko vas voli, a da niste tu osobu znali da cenite. Zao nam je zbog toga, ali sada je doslo vreme da prihvatite sve to. Sami ste krivi sto vam sada ne ide onako kako bi ste zeleli.

Vase srce ce dodatno biti slomljeno kada saznate da je osoba o kojoj mastate krenula dalje. Da je srecna, da vrlo verovatno ima nekoga drugog kraj sebe, a vi jedino mozete da se pomirite sa tim. Nikada nikome nije poslo za rukom da vrati vreme, pa tako ni vama. Imajte na umu da je ovo period kada cete morati da naucite lekciju na tezi nacin ali i da nadjete nacina da neke svoje greske ispravite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Mogli ste biti najsrecniji znak na svetu,ali vreme ne moze da se vrati. I zao nam je sto to moramo da kazemo ali vam sada jedino ostaje da se pomirite sa tim i krenete dalje.

Jednom ce doci u vas zivot neko ko ce vas voleti na pravi nacin, bas kao sto ste sada bili voljeni. I najvaznije od svega toga je da toj osobi uzvratite na pravi nacin. I da, naravno, cuvate ono sto imate. To je jako vazno.

 Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2