Smješnija strana horoskopa: 12 znakova zajedno na moru

Smješnija strana horoskopa: 12 znakova zajedno na moru

August 13, 2019 Off By luca

Djevica ima slom živaca jer je u apartmanu već totalni nered, nitko nije raspremio stvari! Jarac još jednom prebrojava novac i cjenka se s gazdom apartmana. Lav na terasi pozira prolaznicima. Riba se tek probudila i razmišlja o smislu života.

Zamislite situaciju gdje svi horoskopski znakovi putuju zajedno na ljetovanje. Ovako bi to izgledalo, imajući na umu njihove osobine:

Krenuli su…

Ovan se nervira što automobil ne ide brže, a Djevica zbog mrvica koje su se pojavile nakon što je Škorpion krišom pojeo sendvič, da mu nitko ne bi tražio “griz”.

Strijelac je nabio sunčane naočale i skinuo japanke pa bose noge dignuo na sjedište ispred sebe zbog čega se Rak rasplakao.

Blizanac je već promijenio nekoliko statusa na Facebooku: “Krećemo”, “Krenuli smo”, “Evo idemo”, “Super nam je”, “Evo Škorpion jede, Rak plače, Ovan mi ide na živce…”

Vaga pazi da se ne zgužva i ljubazno moli Bika da se odmakne od nje s čokoladom i sokom jer će joj zaprljati suknju.

Lav kroz prozor maše svima koje vidi u prolazu jer je siguran da svi u njega gledaju. Jarac prebrojava novac i računa koliko mogu u prosjeku potrošiti po danu, Vodenjak isprobava masku za ronjenje. Riba spava.

nastavak na sledecoj  stranici…

Stranice: 1 2