SRCE das jednom, a nosis PREZIME drugog muskarca :  Tekst koji ce  RASPLAKATI  i one cije je SRCE od KAMENA!

SRCE das jednom, a nosis PREZIME drugog muskarca : Tekst koji ce RASPLAKATI i one cije je SRCE od KAMENA!

3 Septembra, 2018 Off By luca

Oprosti mi.Molim te.Samo nemoj da me mrzis.

Reci da sam zla i sebicna,da sam najgore bice na ovom svetu.Vredjaj me,reci da sam pogazila tvoju ljubav.Reci bilo sta.Vici i urlaj, razbij nesto. Bilo sta,sam nemoj da cutis.I nemoj da me mrzis. Ja jesam kriva.I ja to znam i prihvatam.

Tvoja sam zena,a u mojim je venama   neko drugi, i  mogu da bezim od toga, ali on me prati kao sudbina, on mi je otrov u venama, on je moja kazna,  moja ljubav i moj  greh.Tvoja sam zena i zarekla sam se pred Bogom da cu ti biti verna, i znam da cu  biti kaznjena jer to nisam ispunila.Oprosti mi. Jace je od mene.

Ne mogu da mu odolim,  ne mogu da mu kazem da ode jer cak i kada je kilometrima daleko od mene,taj covek je u mojoj  dusi i u mom srcu.Od kako  on postoji ja znam kako izgleda voleti, dosao je i dao mi krila i stvorio mi je osmeh na licu,naucio me je da cenim sebe…Od kako je on tu ja znam sta znaci prava ljubav i shvatam koliko sam godina uzalud provela, verovala u nesto  sto nije bila ljubav, verovala u nesto sto nije bilo ono pravo, i krivila sebe jer nisam znala  gde gresim, ili sam krivila tebe sto ne znas da me usrecis.Kriva sam, ali znam da nije  bilo do nas.Samo nije bilo sudjeno, jer nije bilo ono pravo.

Ja nisam ona klasicna nevernica.

Nije to samo strast.Nije to samo potreba za fizickom ljubavlju ili za dodirom.

Medju nama se nista nije desilo.Ja nisam spavala u njegovom krevetu.Ja se njemu nisam dala.Nije me  ni dodirnuo kako treba, ako se ne racuna prijateljski stisak ruke, kamoli sta vise.

Nisam te izdala.Nisam to uradila, bar ovako fizicki, ali eto… Dala sam mu se na onaj gori nacin.DALA SAM MU SE MISLIMA I DUSOM.Predala sam se i ne znam kada se to tacno desilo, ali eto.Pripala sam mu onako kako tebi nisam nikada i vidi me sada… Na ivici sam svih snaga i ne zelim da te slomim, ne zelim da patis, ne zelim da budem djubre bez duse, da te ostavim i odem,a znam da ne zasluzujes ni da ostanem.Jer ja te ne volim….

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2