SRECNA PTICICA TI DONOSI VESTI KOJE TVOJE SRCE ODAVNO ZELI DA CUJE! Izaberi jednu “PTICU“ i ona ti otkriva sta te uskoro DIVNO ceka!

SRECNA PTICICA TI DONOSI VESTI KOJE TVOJE SRCE ODAVNO ZELI DA CUJE! Izaberi jednu “PTICU“ i ona ti otkriva sta te uskoro DIVNO ceka!

Juli 16, 2018 Off By Pleomax993

Toliko je svima nama potrebna sreca da ne postoji nista sto ne bismo ucinili za nju, sreca nam je nophodna za sve,a kada imamo srece u svom zivotu onda je sve lako dostizno, svi mi zelimo da cujemo neke “lepe vesti“, svi mi zivimo za neke trenutke srece, a “srecna pticica“, moze da nam otkrije sta nas uskoro divno ocekuje…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SRECNA PTICICA  A.

 

Vama su potrebni bilo kakvi razlozi za srecu trenutno u zivotu, vama je potrebno bilo sta kako bi vam tugu koju trenutno imate u zivotu, bar na trenutke zamenila sreca, vama je sreca trenutno neophdona.

Srecna pticica vam donosi lepe vesti, a evo sta vas uskoro ocekuje:

“Uskoro ce sva tuga koju trenutno imate u zivotu nestati i nju ce zameniti samo sreca, u vas zivot ce uskoro uci osoba koja ce vas usreciti, osoba kakvu dugo vremena cekate, a sa tom osobom cete ubrzo zatim zapoceti novu vezu, ta osoba ce umeti da vas ceni, ta osoba ce vas voleti i da osoba ce vas usreciti“.

Srecna pticica otkriva da ce u vas zivot uskoro uci osoba koja ce vas usreciti, otkriva da ce sva tuga u vasem zivotu koju trenutno imate nestati i da ce je zameniti sreca, pred vama je pocetak nove veze sa osobom koja ce vas usreciti, upravo su to lepe vesti koja vam donosi ova “srecna pticica“.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3