SRECNI DELFIN TI DONOSI LEPE VESTI KOJE SE TICU LJUBAVI: Izaberi jednog DELFINA i saznaj sta tebe PRELEPO ceka uskoro na planu ljubavi!

SRECNI DELFIN TI DONOSI LEPE VESTI KOJE SE TICU LJUBAVI: Izaberi jednog DELFINA i saznaj sta tebe PRELEPO ceka uskoro na planu ljubavi!

Juli 30, 2018 Off By Pleomax993

Simboli srece veliku srecu donose ljudima, a upravo je delfin jedan od najpoznatijih simbola srece, a delfin takodje moze da donese ljudima “srecne vesti“, moze da otkrije neka buduca lepa desavanja…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

DELFIN A.

 

Situacija na planu ljubavi vaseg zivota se polako menja, sve vise razloga za srecu imate, a sve manje problema, naravno da to vama mnogo znaci, posto vam to daje nadu u srecnu buducnost vase veze.

Srecni delfin vam donosi lepe vesti, evo sta vas uskoro ocekuje u ljubavi:

“Vasa veza je imala mnogo uspona i padova, imali ste vi u vezi mnogo lepih ali i teskih trenutaka, ali ono sto vas uskoro ocekuje je nesto prelepo, nesto sto ce vam doneti najvecu srecu, ono sto vas uskoro ocekuje jeste ulazak u brak sa vasom voljenom osobom, upravo ce  vas vasa voljena osoba uskoro zaprositi i vi cete naravno na to pristati, pa cete posle nekog vremena stupiti u brak“.

Srecni delfin otkriva da vas uskoro ocekuje ponuda za brak, otkriva da ce vas vasa voljena osoba uskoro zaprositi i da cete posle nekog vremena sa voljenom osobom stupiti u brak, upravo su to lepe vesti koje vam donosi ovaj “delfin“.

Nastavak na sledecoj stranici…

Seiten: 1 2 3