SREDA I ČETVRTAK će doneti VAŽNA DEŠAVANJA koja menjaju sve nekim znacima zodijaka!

SREDA I ČETVRTAK će doneti VAŽNA DEŠAVANJA koja menjaju sve nekim znacima zodijaka!

Mai 7, 2024 Off By Jovana

Sreda i četvrtak su pred nama. Horoskop otkriva važna dešavanja za sve znake zodijaka u naredna dva dana prema predvidjanju zvezda.

OVAN (21.03.-19.04.)

SREDA: Danas se očekuju povoljni uticaji Marsa, vašeg vladaoca, pa bi trebalo da bude puno energičniji i odlučniji u svemu što radite. U poslovnom segmentu mogući su konflikti, ali budite strpljivi i prepreke će se lako prevazići. ČETVRTAK: Mesečev tranzit kroz vaše polje ljubavi donosi vam romantiku i strast. Moguć je susret sa zanimljivom osobom, pa iskoristite priliku da se upustite u novo poznanstvo.

PROČITAJTE I: ASTRO PROGNOZE-Evo KO CE PATITI, a KOGA cekaju LEPE VESTI koje ce ga JAKO OBRADOVATI!

BIK (20.04.-20.05.)

SREDA: Sunce ulazi u vaše polje finansija, donoseći vam nove mogućnosti za zaradu. Budite racionalni i štedljivi sa novcem kako biste izbegli nepotrebne troškove. ČETVRTAK: Venera, vaša vladaoca, pravi harmonične aspekte sa Merkurom, što vam donosi komunikativnost i lepe odnose sa drugima. Otvoreni ste za nova poznanstva i druženje.

BLIZANCI (21.05.-20.06.)

SREDA: Merkur, vaš vladaoc, pravi kvadrat sa Jupiterom što može doneti izazove u komunikaciji sa drugima. Budite pažljivi sa izražavanjem svojih misli i emocija. ČETVRTAK: Mesečev tranzit kroz vaše polje karijere naglašava vašu ambiciju i želju za napretkom. Budite dosledni u svojim ciljevima i postavljanju prioriteta.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RAK (21.06.-22.07.)

SREDA: Mesečev tranzit kroz vaše polje putovanja donosi vam želju za avanturom i novim iskustvima. Iskoristite priliku da istražite neka nova mesta ili aktivnosti. ČETVRTAK: Vaša intuicija je posebno naglašena danas, pa poslušajte svoje unutrašnje glas i pratite svoje instinkte. Moguć je susret sa nekim ko vam može pomoći u rešavanju problema.

LAV (23.07.-22.08.)

SREDA: Sunce, vaš vladaoca, pravi konjunkciju sa Venerom što donosi ljubavnu sreću i harmoniju u vaš emotivni život. Iskoristite priliku da pokažete svoje emocije i obaspite svoje voljene pažnjom. ČETVRTAK: Očekuje vas povoljan dan za poslovne pregovore i dogovore. Budite otvoreni za saradnju i nove ideje koje vam mogu doneti uspeh na polju karijere.

DEVICA (23.08.-22.09.)

SREDA: Merkur, vaš vladaoca, pravi sekstil sa Saturnom, što donosi praktičnost i organizovanost u vaš svakodnevni život. Iskoristite ove energije da rešite neke važne obaveze ili probleme koji su se nagomilali. ČETVRTAK: Mesečev tranzit kroz vaše polje novca i finansija naglašava potrebu za racionalnim trošenjem i štednjom. Budite pažljivi sa novcem i ne rasipajte resurse na nebitne stvari.

Nastavak na sledećoj stranici…

Seiten: 1 2