Šta je ono što jednog JARCA boli i potiv čega se UVEK BORI?!

OVO SU ZAISTA OSOBE KOJE SU UVEK U ŽIVOTU SLUŽE ISTINOM, LAŽ JE NEŠTO ŠTO NIKADA NEĆE OPROSTITI

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku su zaista ososbe koje se itekako služe isključivo istinom. Nikada ne može da se desi da ove osobe na bilo koji način nekoga slažu. Jednostavno upravo su ove osobe te koje laži ne podnose. Uvek više vole da čuju istinu ma kakva god ona bila, nego da ih neko laže. Pored toga ove osobe su te koje ne podnose nepravdu u bilo kom obliku. Uvek će se boriti protiv iste te nepravde na sve moguće načine. To je jedna velika istina, i tako da je najbolje da ove tsvari znate kada su u pitanju ove osobe. Nikada nemojte da ih dovodite u situaciju da oko njih vlada nepravda. Znajte da će sigurno da reaguju na prvu loptu. Takve su generalno  kao osobe.

Nikada neće oprostiti laž i nepravda je ono sto jarca boli! On će uvek da se bori protiv nepravde,jednostavno ne može da se pomiri sa njom!

Pored svega toga, jako je bitno da nikada ne pokuavate da im nešto radite iza leđa. Jer u tim momentima su ove osobe neprepoznatljive, nećete ih ni prepoznati. To je nešto što je samo nekima poznato. Samo osobe koje ih imaju u svo okruženju jako dobro znaju kako one postupaju kada neko i pokuša da ih izda. Bolje je da tu stvar nemate ni u malom mozgu, jer generalno ne biraju sredstva u tim situacijama.

Laž je nešto preko čega sigurn, ali sigurno neće preći. Jer su takve ne vole uopšte takve ljude koji rade bilo šta manipulativno. Imaju svoje principe i vrednosti u glavi koje poštuju i preko kojih  nikada neće tako lako preći. To je jedna velika istina, jer takve osobe su zaista i previše očigledne svima, jer vole da uvek naglase pre svega ljudima šta je ono što one ne vole. Kako se niko ne bi iznenadio.

Nastavak teksta na sledećoj strani…