Sta je za tebe SMISAO ZIVOTA , sta je ono sto CUVAS kao ”KAP VODE NA DLANU”, izaberi jednu SLIKU i saznaj!

Sta je za tebe SMISAO ZIVOTA , sta je ono sto CUVAS kao ”KAP VODE NA DLANU”, izaberi jednu SLIKU i saznaj!

14 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Svaka osoba zna do cega joj je najvise stalo, svaka osoba ima nesto sto cuva kao ”kap vode na dlanu”, svaka osoba ima nesto bez cega njen zivot ne bi bio isti…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SLIKA  A.

 

Oduvek ste bili skormna osoba, i oduvek ste pokazivali velikodusnost, nikada se kod vas nije mogla primetiti sebicnost, vi ste veoma cesto zanemarivali sopstvenu srecu zarad srece drugih ljudi.

Vi imate nesto sto vam je najvaznije, za vas je to sveto, ono sto je ”svetinja” za vas i ono do cega vam je najvise stalo jeste vasa porodica.

Upravo je za vas porodica nesto najvaznije sto postoji na svetu, vama je sreca vase porodice prvi i osnovni prioritet.

VI ne mozete zamisliti ni dan bez vasih voljenih osoba, vama je sreca vasih voljenih osoba vaznija od sopstvene.

Vi cuvate vase drage osobe kao ”kap vode na dlanu” i borite se za srecu vasih dragih osoba, i ta borba je nesto sto je za vas od presudnog znacaja, vi ste osoba koja moze imati mnogo razloga za srecu u zivotu, ali ako vase voljene osobe nisu srecne onda niste ni vi.

Spremni ste da se odreknete svega u zivotu, spremni sta da nemate nista samo zarad srece vase porodice, vi ste osoba ciji zivot ne bi imao smisla bez vase porodice, i sve ono cemu se vi nadate i sta zelite jeste da vasa porodica bude srecna, a vama kako bude, vama ionako nikada sopstvena sreca nije bila vaznija od srece vase porodice.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3