Šta nas ČEKA U LJUBAVI do kraja 2020-te?

OVAN

Ako ste u lošoj vezi ili braku očekuje vas rešenje do kraja ove godine. Oni koji preživljavaju krizu imaju mogućnost da je prebrode. Medjutim, oni koji baš nisu srećni definitivno će rešiti se te veze ili braka. Nemojte previše tugo ati za nekim ko vas nije ni malo usrećio. Oni koji su u stabilnim vezama moraće naći ravnotežu izmedju posla i ljubavi.

Leto i jesen su pogodni za flert zato što ćete biti osvajačkog duha.

BIK

Dragi Bikovi u drugoj polovini ove godine pred vama slede promene i veoma turbulentan period što se tiče ljubavi. Neminovno je da vas čekaju promene.

Osobe koje su u vezama ili braku ili će učvrstiti svoj odnos nekim neočekivanim postupkom. Čak je moguće da stupite u drugu vezu i završite sa predhodnim odnosom.

Slobodnim je itekako moguće vezivanje i ljubav. Najveća je mogućnost da se zaljubite u osobu koja nije iz vašeg grada ili čak i iz druge države.

BLIZANCI

Ovo je vreme ljubavnih transformacije u životu jednog Blizanca. Nikako ne očekujte miran period. Zauzeti Blizancima će se preplitati ljubav i novac, zbog toga će morati da se dogovore i nadaju kompromis sa partnerom. Pokušajte da spasite svoju vezu ili brak. Ako to ne budete radili vrlo lako može da se pojavi treća osoba.

Slobodni pripadnici imaće mnogo flarta i udvaranja od strane osoba koje su zauzete. Moguće je da padnete na šarm jedne takve osobe.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Dragi Rakovi pred vama je vreme odluka. Ono što vas guši definitivno će se završiti. Stavi ćete tačku na vezu ili brak koji je loš. Definitivno je vreme kada treba da raskrstite sa svim stvarima koje vas guše.

Od avgusta moguća pojava osobe koja će vam privući pažnju i koja će se truditi da je često u vašoj blizini.

LAV

Dragi Lavovi čeka vas turbulentan period kada je ljubav u pitanju. Nećete verovati koliko će vam ljubavni i poslovni život biti ispredpleten.

Moguće je da sa partnerom krenete u neki poslovni biznis i investicije. Zajedno ćete moći mnogo toga da učinite.

Slobodni pripadnici bi mogli da započnu vezu sa osobom sa posla. Druga opcija je da započnete vezu sa osobom koja je maksimalno posvećena poslu i karijeri.

DEVICA

Drage Device pred vama je period preporoda. Vi ćete uživati u ljubavi. Sa partnerom ćete proživljava nezaboravne trenutke.

Slobodni bi mogli više da izlaze i da uživaju. Mogući su susreti sa veoma zanimljivim osobama. Moguće je da će vas privući mladja osoba.

Nastavak na sledećoj stranici…