Šta nas ČEKA U LJUBAVI do kraja 2020-te?

VAGA

Drage Vage došlo je vreme da svedete račune i odlučite šta i kako dalje.

Osobe koje su u braku ili dužoj vezi možda naidju na krizu. Možda ćete shvatiti da ste pristajali na manje nego što zaslužuje te. Došlo je vreme da donesete odluku šta ćete dalje, važno je da vam ta odluka donese sreću.

Takodje je moguće da će se u vašem životu prijaviti treća osoba i pokazati vam šta vi zaista zaslužuješ.

Slobodni pažljivo birajte osobu koja vas zaista zaslužuje.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

ŠKORPIJA

Period bi po svim astrološkim parametrima trebao biti za vas uspešan i produktivan i to na svim područjima života.

Kroz ljubavni život vam dolazi više zadovoljstva, ali i novih prilika.

Moguće je i da se nađete u jednom ozbiljnom iskušenju, odnosno da vas privuče osoba koja je potpuno drugačija od vašeg idealnog tipa partnera i to će vam biti jako intrigantno i uzbudljivo. 

STRELAC

Vi ste osoba koja će srediti svoj život u narednom periodu. Neki će staviti tačku na loše veze ili brakove. Neki će shvatiti da se vredi boriti još uvek za osobu koju volite.

Sve u svemu vi ćete doživeti preporod. U vama će se probuditi avanturistički duh što će izuzetno privlači ti suprotni pol.

JARAC

Nema više loših kompromisa, a budete li u odnosu odustajali od sebe i zanemarivali ono što je vama bitno, pojaviće se frustracija.

Neki ljudi su već otišli iz vašeg života, neki će možda tek otići, ali njihovi odlazak će stvoriti prostor za stvaranje nečeg novog.

A u tome će vam pomoći Jupiter. Zato ako ste usamljeni ili sanjate o odnosu i osobi koja će vas probuditi, onda se za početak aktivirajte i krenite u ‘lov’.

VODOLIJA

Shvatili ste da vam treba turbulentnibi život. Vi možete da uradite retrospektivu vašeg ljubavnog života jer vam promene slede tek 2021. godine.

RIBE

Planete će obogatiti vaš društveni život, ali i vas promeniti. Osobe koje nisu dobre za vas, kao i veze koje su bile loše, naprosto će nestajati iz vašeg života.

Ono što ste dugo čekali, sada bi se moglo ostvariti. Vaši snovi postaju stavrnost. Imaćete puno udvarača, a nova ljubav mogla bi početi kao prijateljstvo.

Možda će vas zainteresovati osoba koja je uspešna u svom poslu ili neko ko je znatno mlađi ili stariji od vas. Ako ste u vezi ili braku, period omogućuje da nadoknadite neke propuste i učvrstite vezu.