Šta se smatra najvećom MANOM jedne RIBE?!

Koja je najveća mana jedne ribe

Ribe su osobe koje su poznate pre svega po svojoj velikoj dobroti. Zaista u srcu riba postoji ogromna kolicina dobrote i one zbog dobrote razna cuda cine. Ribe jesu veoma plemenite osobe, one jesu osobe na koje se uvek moze ozbiljno racunati, ali su ribe isto tako osobe koje su veoma pravicne.

Desavalo je se ribama u proslosti da oproste nekim ljudima postupke koji uopste nisu zasluzivali oprostaj. Ali se to njima sada ne desava. Ribe su prosto shvatile da se neki ljudi ne mogu promeniti. Zbog toga ribe sada svima uzvracaju samo po zasluzi. Naravno da je ribama mnogo stalo do dobrote. Naravno da su one spremne da ucine sve sto je u njihovoj moci zarad srece nekog dobrog coveka. Ali ribe vise ne zele da prastaju losim ljudima nego zele samo da im uzvracaju.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ribe nikada niti jednom dobrom coveku nisu nanele tugu niti ce to bilo kada uciniti. One su dobrim ljudima oduvek omogucavale srecu. Medjutim, isto tako ribe sebi sada ne dopustaju da pomazu losim ljudima. Cak naprotiv, ribe sada losim ljudima uzvracaju upravo na nacin na koji oni i zasluzuju.

Ribe su veliki borci za pravdu, za dobrotu i za istinu, ali su isto tako ribe izuzetno pravicne osobe koje vise nikome ne zele nista da prastaju nego one zele samo da uzvracaju.

Kada je rec o ribama, one su jednostavne i jedinstvene.

Osobe su koje imaju veliko srce, koje su bas uvek tu za one koje vole.

Najlepsa vrlina jedne ribe je to sto je ona neko ko je svima za primer. Sto je   pre svega osoba sa dobrom dusom.

Riba nikome nece naneti bol. Ona nikome nece  dozvoliti da je promeni i da postane losa.

Bice je koje ume da se nadje svima u nevolji.

Bice je koje ume da bude tu svima  – u dobru i u zlu.

A mana? MANA JEDNE RIBE je sto cesto zaboravlja koliko  vredi.

Nastavak na sledećoj stranici…