Sta tacno znaci biti rodjen u znaku JARCA?!

Sta znaci biti rodjen u znaku jarca?

Jarac je znak zodijaka koji prati osobe koje su sve sem slabići i kukavice u životu.

Jarčevi su odlučni i svoji, oni znaju svoje ciljeve i bez straha koračaju ka njima. To znaci da oni nemaju strah da nece uspeti, jer ih vodi zelja da uspeju u svojim namerama.

Iako kada ugledate osobu rodjenu u znaku Jarca možete steći utisak da su hladne i bezosećajne osobe. Medjutim, budite sigurni da vas taj utisak vara. Možda oni imaju takav stav, ali neće jedan Jarac ni dozvoliti da mu se svako približi.

U sustini oni su veoma nežni, pažljivi i puni ljubavi. Te osobine čuvaju samo za ljude koje vole i koji su deo njihovog života. Sebično čuva svoju ljubav za osobe koje su mu dokazale da su vredne njegovih iskrenih emocija.

 

PRIDRUŽITE NAM SE I ZABAVITE SE SA NAMA SVAKOG DANA. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 

Obazrivi su prema dragim ljudima i nikada ih ne bi ostavili same. To znaci da su oni veliki prijatelji. Iako deluju hladno i ozbiljno, prijatelji jednog Jarca znaju da to nije tačno. Oni znaju da je ova osoba brizna i puna razumevanja prema dragim ljudima. Iako to neće pokazati drugima, oni itekako mogu imati poverenja u ljude koji su uz njih.

Ono sto je tačno je da Jarac svoje poverenje pruža samo jednom. Ko ga prokocka više nikada ne može da očekuje isto. Uvek će postojati crv sumnje ako je poljuljano iz nekog razloga.

Jarac je jednostavno osoba koja je dosta u životu naučila. Život osobe rodjene u ovom znaku je bio dosta trnovit.

To znaci da im nista nije palo sa neba.

Uopšte ga sudbina nije štedela i zbog toga su veoma oprezni. Nikada sebe neće pružiti na tacni osobama koje nisu zaslužile da budu deo njegovog života. Zbog svega što je preživeo  ima veoma jasne stavove kojih se pridržava.

Nastavak na sledećoj stranici…