Sta te cini TUZNIM, sta ti najvise TUGE donosi, zbog cega si poput ”PALOG ANDJELA”?! Izaberi jednog ”ANDJELA” i saznaj!

Sta te cini TUZNIM, sta ti najvise TUGE donosi, zbog cega si poput ”PALOG ANDJELA”?! Izaberi jednog ”ANDJELA” i saznaj!

28 Juna, 2018 Off By Pleomax993

Zivot svih nas je obelezen kako srecom, tako i tugom, samo sto vecina osoba ima mnogo vise tuge u svom zivotu nego srece, a tugu mogu da nam donesu razne stvari, svako od nas ima nesto sto mu najvise tuge donosi…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

ANDJEO A.

 

Vas najvise povreduju lazi i nepravda, vi ste jedna veoma osetljiva osoba koju je lako povrediti, vi ste osoba koja u svom zivotu nema ni priblizno srece koliko zapravo zasluzuje.

Predstavljate osobu koja se trudi da sve ucini na neki fer nacin, vi se trudite da svima pomognete, vi ste osoba koja ce uvek pomoci ako moze, a vi ako ne mozete nekoj osobi da pomognete vi toj osobi necete ni odmagati.

Ali nazalost ne razmisljaju sve osobe poput vas, mnoge osobe su lose, ali ipak ne donosi vama najvise tuge ponasanje drugih ljudi, nego vama najvise tuge donosi, kao sto je vec receno, laz i napravda.

Vi ste osoba koja je uvek iskrena i pravedna, ali mnogo osobe prosto nisu takve, mnoge osobe se sluze lazima a vas su lazi mnogo puta povredile u zivotu, mnoge osobe su protiv vas govorile neke neistine a to vam je najvise tuge donosilo, tada ste bili kao ”pali andjeo”.

Vas je takodje mnogo puta i nepravda povredila, posto veoma cesto ne uzivate u zasluzenoj sreci, nego umesto srece vi imate tuge u vasem zivotu.

Vi ste divna osoba, ali iako je to tako vi srece nemate u zivotu nego tuge, ali sve se menja pa cete i vi vremenom uzivati u zasluzenoj sreci.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3