Sta ti najvise SRECE, a sta najvise TUGE u LJUBAVI donosi, sta ”zaljucava”, a sta ”otkljucava” tvoje SRCE?! Izaberi jedno ”SRCE SA KATANCOM” i saznaj!

Sta ti najvise SRECE, a sta najvise TUGE u LJUBAVI donosi, sta ”zaljucava”, a sta ”otkljucava” tvoje SRCE?! Izaberi jedno ”SRCE SA KATANCOM” i saznaj!

2 Jula, 2018 Off By Pleomax993

Ljubav je nesto sto nam donosi najvecu srecu, ali nekada i najvecu tugu, ljubav je nesto od cega sve zavisi u nasim zivotima, jer bez ljubavi nista nije isto, svako od nas ima nesto sto mu u ljubavi donosi najvise tuge, ali isto tako svako od nas ima nesto sto mu najvecu srecu donosi u ljubavi…

Fotografija korisnika/ce Luca Tanismann.

 

SRCE SA KATANCOM A.

 

Predstavljate osobu koja ima umerena ocekivanja od ljubavi, a isto tako i od svoje veze, vi samo zelite da nam planu vase veze postoje neki razlozi za srecu, vi ste navikli na ljubavnu srecu, ali isto tako ste navikli i na ljubavnu tugu.

Ono sto vama najvecu tugu moze da donese u ljubavi jeste to kada vas voljena osoba na bilo kakav nacin izda, vi ste osoba koja ima neograniceno poverenje u svog partnera, pa bilo kakva izdaja vama donosi najvecu mogucu tugu, upravo vama bilo kakva izdaja ”zakljucava srce”.

Ipak, postoji nesto sto vama u ljubavi donosi najvecu srecu, ono sto vama najvecu srecu  ljubavi donosi jesu obicne sitnice i neki postupci vase voljene osobe koji imaju za cilj da vas usrece, upravo je to ”kljuc vaseg srca”, to ”otkljucava” vase srece i to vam najvise srece donosi, sve sto vi zelite jeste da budete voljeni, a kada vasa voljena osoba cini bilo sta sto ima za cilj da vas usreci to je vama od najveceg moguceg znacaja, vi ste osoba koju je lako usreciti, to je sigurno.

Nastavak na sledecoj stranici…

Stranice: 1 2 3