Šta vam ŽENA JARAC baš NIKADA NEĆE OPROSTITI!

Ona jasno u zivotu zna sta zeli, a sta ne. Nju nikako ne zanimaju sitne forice i beznacajne price. Njeni ciljevi su visoki, ali realni. Njene zelje su sigurne i ostvarive. Ona nije dama koja ce mastati o nemogucim stvarima. Veoma je ambiciozna i uporna. Kada nesto zacrta to i ostvaruje, nemoguce ju je zaustaviti. Znajte ako je nesto krenula da ostvari, ona vec ima plan iza sebe. Dobro je isplanirala svaki svoj korak, jer ona sebi ne dozvoljava glupe i nepromisljene greske.

U poslovnom svetu veoma je ostvarena i posvecena. Ona svoje obaveze izvrsava odgovorno i na vreme.

Njoj je posao velika motivacija u zivotu i uvek tezi da bude sto bolje. Na tom polju najveci kriticar je sama sebi i uvek misli da moze bolje. Zbog toga je veoma uspesna u svom poslovnom svetu.

Ovakvu damu mnogi muskarci bi pozeleli, naravno, moraju imati cvrst stav da bi uopste mogli da joj pridju.

Kada zena Jarac nadje muskarca koji joj u potpunosti odgovara. Kada otvori svoje srce i pusti ga da udje u njega, ona zaista postaje lepsa polovina kakvu muskarac moze samo da pozeli pored sebe. Njoj taj muskarac postaje najbitnija osoba u zivotu i posvecuje mu maksimalnu paznju.

Ona je spremna da karijeru svog supruga uzme  u svoje ruke i dace maksimum da bude cenjen i da njegov rad bude itekako uvazen.

Odlicna je ljubavnica i voli kada se njen partner oseca ispunjeno i zadovoljno pored nje.

Dace sve voljenoj osobi, ucinice sve za njega, ali ako se usudi da je izda ili prevari, sledi minsko polje.

Ta bol nikako nece proci nekaznjeno. Dala mu je sve sto je pozeleo, predala se u potpunosti njemu i njegovoj ljubavi. Da bi povratila sebe, on mora da oseti koliko izdaja boli.

Nece mu vratiti na isti nacin, ali sigurno ce mu pokazato da zenska suza mnogo vredi i da ona svoje ne pusta bez kazne.

Posle svega, ona odlazi i ostavlja taj deo zivota iza sebe. Nikada ne treba da pomisli bivsi partner koji je izdao njeno poverenje i ljubav da zasluzuje drugu sansu.

Nastavak na sledećoj stranici…