Sta vas ceka tokom novembra ako ste rodjeni u znaku JARCA?!

Sta vas ceka tokom novembra ako ste rodjeni u znaku JARCA?!

November 5, 2021 Aus Von Jovana

Sta vas ceka tokom novembra ako ste rodjeni u znaku jarca. Detaljan horoskop za vas znak zodijaka.

LJUBAV

Sta vas ceka u segmentu ljubavi? Osobe u ovom horoskopskom znaku ukoliko i dalje pored sebe nemaju voljenu osobu postoje velike verovatnoće da na samom početku meseca upozznate osobu koja će vas u potpunosti ispuniti i zadovoljiti. Ali ono što morate da znate jeste činjenica ukoliko želite da vam se nešto desi morate sami da se pokrenete i pređete u akciju.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Ovo je sve posledica vašeg velikog razočarenja iz predhodnog perioda. Prošlost morate da zaboravite i prevaziđete. Inače će samo vama biti gore, iz te čaure koju ste izgradili nikako nećete moći da izađete. Takođe, morate sami sa sobom da sednete i da postanete svesni realne situacije, bežanjem i odlaganjem nćete ništa postići. Do sada ste svu svoju energiju usmeravali na polje karijere i u porodicu, kako biste samo pobegli i zaobišli polje ljubavi. Savetujemo vam da ovaj mesec maksimalno iskoristie. U vama će se probuditi potreba za islascima, provodima i druženje. Upoznaćete dosta novih i veoma zanimljivih osoba. Ne ustručavajte se i upustite se u emotivnu vezi sa osobom koja će vam istinski prijati i odgovarati. Pružiće vam maksimalnu ljubav, podršku i poverenje. Uživaćete…

Ukoliko ste ipak u emotivnoj vezi i pored sebe imate osobu koja vas u potpunosti zaslužuje u predstojećem mesecu mogući su mali problemi i krizne situacije. Počeće da vas kod partnera nerviraju stvari i sitnice na koje pre nikada niste obraćali pažnju. Nećete ni vi, a ni vas partner razumeti. takođe, teško ćete iznaći vreme za vas, što će predstavljati ozbiljan problem. Savetujemo vam da sednete sa emotivnim partnerom i otvoreno razgovarate o svemu. Nedostaje vam čista i iskrena komunikacija. Takođe, usprećete veoma lako da prevaziđete sve ukoliko se budete razumeli u došli do krucijalnih kompromisa koji će očuvati vašu vezu.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani…

Seiten: 1 2