ŠTA VAS RAZBESNI I IZVEDE IZ TAKTA? VAŠ ZNAK ZODIJAKA VAM OTKRIVA…

ŠTA VAS RAZBESNI I IZVEDE IZ TAKTA? VAŠ ZNAK ZODIJAKA VAM OTKRIVA…

Dezember 27, 2018 Aus Von Jovana

Svako od nas ima takvu kljucanja. Sta vas ljuti i kako na to reagujete otkriva vas horoskopski znak. Ostanite sa nama i u nastavku procitajte…

OVAN

Ljudi rodjeni u ovom znaku postaju lopte erupcije emotivnog besa! Niko ne zeli tada da im stane na put, jer su veoma impulsivni i reaguju veoma burno. Umeju da se istresu na osobi koja im stane na put bez ikakvog razloga. Kada vidite da je Ovan besan samo ga pustite i ne ubedite u stresne situacije, jer kako brzo plane, brzo se i ohladi.

BIK

Osobe rodjeni u znaku Bika imaju manjak strpljenja i zbog toga ih je lako naljutiti. Veoma ih nervira ako ih uvedete u nove i neočekivane situacije, a da su nespremni. Neizvesnost i nestabilnost ih Cini itekako nervoznim. Kada su besni to traje dugo i zbog toga, u tim situacijama, vole da se sklone i osame dok ih ne prodje.

BLIZANCI

Blizanci mnogo analiziraju stvari i sasvim ih preokrenu, tumače iz nekog svog ugla. Tako da oni znaju cesto da naljute sami sebe bez ikakvog razloga. Kada su besni i nervozni situaciju preusmere na nesto drugo. Vode računa da se ne iskače na neduznoj osobi.

RAK

Rakovi lako mogu da udju u emotivnu fazu i tada su veoma napeti, razdrazljivi i nametljivi. Veoma ih razljuti kada od osobe od koje te ocekujete ne dobija potrebnu pažnju i podršku. Morate mu pokazati da moze da vam veruje, jer sklanjaju iz zivota prijatelje koje smatra kosim ljudima. Manjak razumevanja u njemu izaziva veliku nesigurnost.

LAV

Lav cim ima povredjen ponos on iskazuje veliku količinu besa. To veze stanje kod lava lako uočiti jer emocija pokazuje tako da ih svi vide. Kada ima napad besa Lava samo pustite neko vreme, jer kako se brzo naljuti, tako brzo ga i prodje bes.

Ako želite da saznate više o Vasem znaku procitajte nastavak na sledećoj strani…

Seiten: 1 2