Šta vas sve čeka do kraja godine? Jarčevi će postati POTPUNO DRUGAČIJE OSOBE, a Strelčevi moraju da urade JEDNU BITNU STVAR!

Šta vas sve čeka do kraja godine? Jarčevi će postati POTPUNO DRUGAČIJE OSOBE, a Strelčevi moraju da urade JEDNU BITNU STVAR!

8 Jula, 2018 Off By luca

.

Početak godine možda vam i nije bio uzbudljiv, ali ostatak godine, kaže horoskop, nosi mnogo preokreta. Evo šta sve možete da očekujete!

OVAN

Ostatak godine donosi vam luđe stvari nego što se usudite i da sanjate, ali samo pod uslovom da se odreknete uloge pasivnog posmatrača svog života. Preuzmite odgovornost i krenite u akciju, i neverovatne stvari počeće da se dešavaju.

BIK

Ostatak godine donosi vam neko otkrovenje koje će vam doneti veliki mir. Trudite se da svakog dana napredujete i postajete bolji i ne laktajte se, pustite da vaša dela govore umesto reči.

BLIZANCI

Mnogo će se toga promeniti na planu posla ili ljudi kojima ste okruženi. Biće dosta prilika da proširite svoje horizonte, ali ni slučajno ne zaboravljajte lekcije koje ste usvojili u prošlosti, jer su sjajna osnova za svetlu budućnost.

RAK

Ostatak godine biće ispunjen intenziviranjem odnosa sa vama dragim ljudima. Postaćete autentičniji u izražavanju osećanja i konačno ćete stati iza onoga što mislite, što će rezultovati razmenom sjajnih ideja, i povezivanjem s pravim ljudima.

LAV

Ostatak ove godine doneće vam priliku da uskladite svoje unutrašnje vizije sa realnošću. Sve što treba da uradite jeste da zaboravite na svoje stare rituale i utabane puteve i prigrlite nove načine da radite neke stvari.

DEVICA

 

Device, vi ove godine imate priliku da se konačno oprostite straha od toga šta će reći svet. Verujte svojoj intuiciji i život će vam postati neopisivo zanimljiviji.

VAGA

Vage, ostatak godine donosi vam veliko preuređivanje života, koje je neophodno uraditi kako biste prigrlili promene koje nosi budućnost. Biće teško u pojedinim trenucima, ali nagrada je nemerljiva.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2