Sta zena JARAC radi sa izdajnicima koji joj zabodu noz u ledja?!

Sta zena jarac radi sa izdajnicima

Sta zena jarac nikada ne prasta i kako se ophodi prema izdajnicima?

Sta zena jarac pruza u ljubavi? Njena ljubav ne poznaje granice i kada voli potpuno je posvećena.

Ono što ova žena neće nikada oprostiti je izdaja. Kada joj neko drag zabode nož u ledja zažaliće. Tačno je da dušu daje za ljude koje voli, ali zna dušu i da uzme. Pokazaće osobi koja se poigrala sa njenim osećanjima da se sa njom nikako ne igra!

Ako se potpuno predala nekoj osobi i bila tu u svakom momentu, zadnje što će dozvoliti da se ta osoba sa njom poigra.

Nikada tako nešto ne bi  oprostila. Nikada toj osobi ne bi dala drugu priliku da je opet izda. Ona je tu, ali kada je razočarate naučiće vas ko je žena Jarac. Žena koja ne toleriše izdaju. Žena koja ne trpi nepravdu. Žena koja loše ljude i prijatelje postavi na svoje mesto i onda ih otera iz svog života.

Ova žena je osoba koju nikako ne shvatajte olako. Ona nije ta koja će vas pustiti bez lekcije koju zaslužujete. Ona je žena koja kada vam jednom zatvori vrata svoga života ne postoji sila da ih opet otvori za vas.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Nije naivna, nije bezopasna i smirena  po tom pitanju. Veoma teško podnosi izdaju. Medjutim, ona je poznata kao jaka žena, pa čak i u tim momentima.

Sta zena jarac nikada ne bi dozvolila?Nikada osobi koja ju je izdala ne bi dala to zadovoljstvo da vidi da ona pati. Nikada ne bi videla njenu bol i sladila se time. Šta više, ona je ta koja će u tim momentima glumiti hladnokrvnost. Ona će tada samo isterati pravdu na čistac i tako smiriti svoju dušu.

Ovakvu damu mnogi muskarci bi pozeleli, naravno, moraju imati cvrst stav da bi uopste mogli da joj pridju.

Kada zena Jarac nadje muskarca koji joj u potpunosti odgovara. Kada otvori svoje srce i pusti ga da udje u njega, ona zaista postaje lepsa polovina kakvu muskarac moze samo da pozeli pored sebe. Njoj taj muskarac postaje najbitnija osoba u zivotu i posvecuje mu maksimalnu paznju.

Zena Jarac ne voli non stop recima da iskazuje osecanja, ali zato delima jasno stavlja do znanja sta oseca prema svom voljenom. On uvidja kolik je njena ljubav jaka i cvrsta. Ona ne ume da voli sa pola srca. Ili svog voljenog voli do kraja ili nikako.

Nastavak na sledecoj stranici…