STRELAC: Covek kojem niko ne moze nista ni lose vreme ni losi ljudi.

Njemu je savrseno jasno da zivot nikome nista ne poklanja i zbog toga on zeli za sve da se izbori. Strelac je covek koji sebi nikada nije dopustao predaju nego je se on oduvek borio za ono do cega mu je stalo. On je covek koji je zaista od svega jaci…

Pridruži se u našu grupu ako si STRELAC i prati nas svaki dan! KLIKNI >>>OVDE<<<

Ma sta da mu se desavalo, ma koliko da mu bilo tesko, on ce se i pored svega toga smejati. Strelac je covek koga krasi velika pozitivna energija i zbog toga on razmislja na pozitivan nacin. Zna veoma dobro strelac da mu nista ne moze doneti to ako sedi i ako ocajava. Upravo zbog toga on nikada ne ocajava nego na sve nacine pokusava da se izbori za brojne zivotne pobede.

Naravno da se i njemu moze desiti da dozivi neuspeh. Medjutim, on poraze ne priznaje. Nikada za njega nisu postojali porazi nego su postojale samo lekcije. U mnogim situacijama je strelac izuzetno ponosan covek i zbog toga je on spreman da pokusa nesto ostvariti koliko god je to potrebno puta, ali to on na kraju mora i dobiti. Strelcu nikada ne nedostaje hrabrosti. On je neverovatno hrabar covek koga upravo hrabrost pokrece i zbog nje on belezi brojne pobede.

Mnogi ljudi se dive strelcu i nacinu na koji on svoj zivot zivi samo sto to nikada ne bi priznali. Mnoge osobe bi zapravo volele da su na njegovom mestu i da se ponasaju kao on, ali je to prava nemoguca misija za mnoge ljude. Strelac je prosto covek koji je neverovatno snazan i zbog toga njemu niko nista ne moze. Ipak, od posebno velikog znacaja je strelcu njegova mentalna snaga.

Zaista ne moze neka situacija biti toliko losa koliko on moze verovati da ce se ona po njega pozitivno zavrsiti. Strelac nikada nista ne prepusta slucaju i on je covek koji uvek ima spremno resenje za svaki problem i za svaku situaciju. Ako se za nekoga moze reci da je neverovatno snalazljiv, onda se to upravo moze reci za njega. Jer on uspeva da se snadje cak i u onim naizgled bezizlaznim situacijama.

Nastavak na sledecoj stranici…