STRELAC – horoskop za mesec DECEMBAR!

Strelac - mesecni horoskop

Strelac – precizan horoskop za mesec decembar…

LJUBAV

Strelac – Osobe koje u rođene u ovom horoskopskom znaku su osobe koje na ovom planu će imati izuzetan period. U smislu da će u ovom mesecu ljubav zaista biti na vrhuncu. U smislu da će sve što treba da bude u jednoj vezi izraženo će i biti. Romantično u oovom mesecu će biti nešto što m ćete itekako praktikovati. Svakodnevno ćete gledati na koji način bi mogli da priredite svom partneru poseban momenat. Nikada ne treba da budete ogorčeni ako osetite da vam partner je manje posvećen.

On zaista u ovom mesecu neće moći da dođe do izražaja ni na koji način kada je u pitanju odnos. Vi ćete definitivno dominirati na ovom polju i to je ono čega treba pre svega da budete svesni. Vi ste ti od kojih vaš partner neće moći doći nikako do izražaja ma koliko god se vi trudili. Jednostavno treba da uživate u odnosu.

 

 

Zaista kada su vam već zvezde toliko naklonjene u oovm mesecu, treba to da i iskoristite. U svakom momentu uživajte sa svojim partnerom, posvetite mu se. I samim tim učvrstićete još više odnos koji imate u tom momentu. Zaista što je najbitnije bićete srećni. To je ono što će vas još dodatno za sve ostalo i pokretati, u smislu za sve što treba da uradite.

Osobe koje su rođene u ovom horoskospkom znaku a koje su slobodne na ovom polju će biti i previše opuštene. U smislu što će vam u svakom momentu doaziti na pamet da moćda radite i nek stvari koje nist ranije. Tako da ćete generalno biti osobe koje će zaista uživati u svakom momentu. Nećet imati potrebu da se vežete za nekoga na bilo koji način. U momentima kada jednostavno budete želeli da se malo više opustite treba pre svega da imate granicu, što je bitno.

Nastavak teksta na sledečoj strani…