Strelac i Bik imaju tezak zivot pred njima je uvek neka borba , zato su jaci od svega i niko im nista ne moze !

Strelac i Bik imaju tezak zivot pred njima je uvek neka borba , zato su jaci od svega i niko im nista ne moze !

17 Januara, 2024 Off By luca

STRELAC

Vi ste znak cija proslost je jako teska i bolna. To je ono sto moramo da kazemo. Izvesno je da ste vi zasluzili mnogo vise ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema sumnje da je upravo vasa proslost od vas napravila jaku osobu. Vi ste onaj znak koji je naucio da se bori i da istraje u svemu onome sto hoce. Samo vi znate koliko je vas zivot bio tezak ali bas zato ste i postali jak covek.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

Oni koji vas dobro poznaju jedino imaju tu cast da znaju koliko ste vi zapravo ranjivi i koliko je zapravo vase srce povredjeno. No, vi ste svakako neko ko ne odustaje i ko ide ka svom cilju korak po korak.

Imali ste toliko tuge da vama vise nista ne pada tako tesko, vi ste prosto znak koji je navikao na sve i to je najveca moguca istina.

Osoba ste koja ide ka svom cilju i koja tacno zna sta je ono sto hoce i sta je ono sto zeli. Oni koji imaju tu cast da vas imaju pored sebe  su srecnici jer u vama imaju zastitu i oslonac i prijatelja.

Vasa proslost je bila bolna ali bas zato ste vi postali tako jaki. Ona je od vas napravila jake ljude i vi ste ponosni na sebe zato sto ste nakon svega preziveli sve…

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2