Strelac i Jarac: Sposobni i neustrasivi – Za njih je samo NEBO GRANICA!

Oni se ne predaju pre borbe, oni nikada ne govore kako je nesto nemoguce uciniti. Za njih rec nemoguce ne postoji i to zbog toga sto oni mnogo veruju u sebe, u svoje znanje i u svoje sposobnosti. Pripadnici znaka Strelca i Jarca su ljudi za koje je samo nebo granica…

 

STRELAC

On nikada nece prestati da izaziva divljenje. A kada je on u pitanju, onda je bez i malo preterivanja moze reci da ne postoji covek koji pleni sa vecom kolicinom pozitivne energije od njega. Upravo njega pozitivna energija vodi kroz zivot i zbog nje on beleziti brojne zivotne pobede.

Strelac je covek koji se nikada nicega nije plasio. On je oduvek pokazivao veliku hrabrost i zbog toga je oduvek uspevao da se izbori za sve ono do cega mu je stalo. Moze strelac da dobije sve sto pozeli samo kada mu je do necega stalo. Njega niko i nista ne moze zaustaviti. Strelac se zaista nikada nije borio za male uspehe. On zeli da se izbori samo za one najvece uspehe i to ce uvek biti tako sve dok on postoji. On je covek koji ne zeli da dokaze drugim ljudima koliko je sposoban i hrabar nego on to zeli da dokaze sebi.

Strelac od sebe zahteva da napreduje i zbog toga je on iz dana u dan sve bolji i sve jaci. Strelac je isto tako covek koji voli da se inati. A kada se on inati onda za njega nemoguce misije ne postoje. On se veoma cesto bori hrabro i odvazno i to u inat drugim ljudima, on zeli da dokaze losim ljudima da mu nista ne mogu.

Za strelca je sve moguce i on moze da dobije sve sto pozeli. Za njega je samo nebo granica.

Nastavak na sledecoj stranici…