STRELAC i VODOLIJA: Ako se jednom RAZOCARAJU u ljubav – tesko  ce ponovo ZAVOLETI!

STRELAC i VODOLIJA: Ako se jednom RAZOCARAJU u ljubav – tesko ce ponovo ZAVOLETI!

September 12, 2018 Aus Von luca

STRELAC

Ovo je tipican primer nekoga ko voli do ludila.Nekoga ko ce biti spreman na sve samo da  bi usrecio osobe koje voli,a narocito ako se radi    o ljubavi prema voljenoj osobi. Ljudi u ovom znaku se veoma tesko   zaljube i skoro im se nikada ne desi ljubav na prvi pogled,ali kako god da bilo oni kada zavole daju i ono sto nemaju.Voljena osoba postaje centar  njihovog sveta i spremni su zbog nje da urade i ono sto je nemoguce. No, oni nekad znaju da se u toj silnoj ljubavi razocaraju  jer zaista vole  najjace i daju sve od sebe i onda nije ni cudo ako se zbog te ljubavi razocaraju, jer   im cesto ta ljubav ne bude uzvracena.

Ako se razocaraju to je uvek zato sto ih osoba do koje im je stalo ne voli onako kako zele ili  ih ne voli nikako,ali u ovom se slucaju strelac razlikuje od svih ostalih znakova.Jer dok drugi znakovi pokusavaju da svoje slomljeno srce izlece tako sto  ce naci nekog drugog i pronaci utehu  u drugoj osobi,strelac nikada nece igrati tako prljavo jer prvi on ne bi zeleo da nekome bude samo uteha.Sve dok u njegovom srcu postoji jedna osoba on nece  ni pogledati drugu,cak i ako zna da uzalud voli i da nikad nece biti srecan sa osobom koja je pravi vlasnik njegovog srca.

On ce se zaljubiti toliko da ce voljenoj osobi ako treba skidati i zvezde sa neba a od nje ce traziti da ga pre svega postuje,da mu bude verna  a onda naravno i da ga iskreno voli.Ako  ga prevaris  samim tim za njega vise ne postojis i taman da te voli vise od icega na svetu tada tako nisko padnes u njegovim ocima da on prosto nema potrebu vise ni da te vidi.

 

Nastavak na sledecoj strani…

Seiten: 1 2